title
کد خبر: 15406
00
خوردنی های اشتها آور از منظر طب سنتی

افراد لاغر و معمولا بدغذا معمولا به دنبال راه حل هایی برای چاق شدن هستند و بیشتر راغب به استفاده از مواد طبیعی برای افزایش اشتها هستند. در طب سنتی، توصیه‌هایی برای افراد لاغر یا بدغذا به‌ منظور افزایش اشتهای آن‌ها وجود دارد.

به گزارش «بهداشت نیوز» در اینجا به معرفی اشتها آورترین مواد غذایی از نظر طب سنتی می پردازیم.

    شربت سکنجبین لیمویی، شربت لیمو، شربت مارچوبه، شربت زرشک، شربت انار و نعناع، آب انار.
    افشره انبه، افشره به و عسل با کمی سرکه و زنجبیل، مربای بالنگ، مربای زنجبیل (مخصوصا برای بیمارانی که دچار غلبه سردی و تری شده‌اند.)
    نعناع، پونه، ترخون، سیر، پیاز، زیتون پرورده یا زیتون شور. هر چیزی که در سرکه پرورده شده باشد، همراه با بذر کرفس و بذر رازیانه، سماق و سوپ سماق.
    مواد غذایی ترش و شور برای کسانی که بر اثر رطوبت لزج بلغمی، دچار بی‌ اشتهایی شده‌ اند.
    گوشت کباب ‌شده و بریانی مثل کباب گوشت بره و بریانی گوشت پرندگان، زیرا بریان کردن گوشت از نظر طب سنتی اشتها آور است.
    رب ‌های ترش مثل رب انار، رب آلوچه، رب سیب ترش و…
    دمنوش آویشن که هم تحریک‌ کننده اشتها است و هم هضم‌ کننده غذا و مقوی معده.
    میوه‌ هایی مثل گلابی، سیب، به، آناناس، زالزالک و ازگیل.
 

منبع: آشپزباشی


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز