کد خبر: 17058
تاریخ انتشار: شنبه 09 ارديبهشت 1396 - 14:01
معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو، گفت: استفاده از آردهای بدون درج تاریخ تولید و انقضا در تهیه فرآورده های غذایی، به هیچ وجه مورد تایید نیست.
به گزارش بهداشت نیوز، مهندس سمیره صباح افزود: به دلیل چربی موجود در آرد این ماده غذایی در دمای معمولی بیش از یک الی ۳ ماه قابلیت مصرف ندارد لذا برای افزایش زمان نگهداری باید آن را در محل خشک و در ظرف دربسته و البته دمای خنک نگاه داشت.
وی ادامه داد: با فراهم ساختن این شرایط که عنوان شد، آرد را می توان تا ۶ ماه نیز مصرف نمود.
صباح تصریح کرد: ایجاد شرایط نگهداری این ماده غذایی استراتژیک کاری دشوار است و طبیعتا به تنهایی از عهده صنف بر نمی آید، به همین دلیل و در حال حاضر راه صحیح آن است که برای پیشگیری از مشکلات بعدی ضوابط جاری به نحو شایسته صورت پذیرد.
ارسال نظر
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.