کد خبر: 17084
تاریخ انتشار: شنبه 09 ارديبهشت 1396 - 21:00
یک باور عمومی وجود دارد مبنی بر این که میوه های خانواده مرکبات تنها میوه هایی هستند که مقادیر بالایی ویتامین C دارند. در هر صورت ویتامین ث، ماده مغذی ضروری برای تجدید بسیاری از بافت های بدن است و در ساخت کلاژن بسیار موثر است.
به گزارش «بهداشت نیوز»
در اینجا خوراکی هایی را معرفی می کنیم که ویتامین C آن از پرتقال بیشتر می باشد.
۱- فلفل زرد
این سبزی کالری نسبتا کم دارد در حدود نیم فنجان فلفل خرد شده ۱۵۵ میلی گرم ویتامین C دارد.
۲- پاپایا
فقط نیمی از پاپایا بزرگ شامل ۲۳۸ میلی گرم ویتامین C دارد این میوه همچنین منبع خوبی از ویتامین A و فیبر است.
۳- گواوا
یک فنجان از این میوه های گرمسیری حدود ۳۷۷میلی گرم ویتامین C دارد.
۴- کلم پیچ
کلم پیچ به طور معمول برای سالاد استفاده می شود و مقادیر زیادی ویتامین C دارد.
۵- توت فرنگی
جالب توجه است، یک فنجان توت فرنگی قطعه قطعه شامل همان مقدار ویتامین C است که یک پرتقال متوسط اندازه: ۹۸ میلی گرمی دارد.
منبع: آشپزباشی
ارسال نظر
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.