title
کد خبر: 20027
00
شیر بادام معجونی شگفت انگیز+ روش تهیه

انواع مختلف جایگزین شیر در بازار وجود دارد . در مورد مسائل مربوط به سلامت در دسترس نبودن لبنیات، مردم تمایل به جایگزین های شیر مانند شیر کفیر، شیر سویا، شیر برنج، شیر جو دو سر، هستند .

به گزارش بهداشت نیوز، انواع مختلف جایگزین شیر در بازار وجود دارد . در مورد مسائل مربوط به سلامت در دسترس نبودن لبنیات، مردم تمایل به جایگزین های شیر مانند شیر کفیر، شیر سویا، شیر برنج، شیر جو دو سر، هستند .هنگامی که مردم در جستجوی شیر کامل هستند شیر بادام جایگزین خوبی است چون خاصیت درمانی مختلفی دارد .

۱ – کاهش خطر بیماری های قلبی

شیر بادام دارای کلسترول خوب است و کلسترول بد را کاهش میدهد. بنابراین، مراقبت از قلب با کاهش کلسترول بدن انجام می شود. نوشیدن روزانه شیر بادام خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

۲ – کاهش وزن

اگردر حال گرفتن رژیم غذایی برای کاهش وزن هستید ، و شیر در برنامه غذایی شما وجود دارد. در این وضعیت، شیر بادام بهترین جایگزین برای شیر لبنی است. شیر بادام تنها ۶۰ کالری در هر وعده دارد که برای لاغر شدن گزینه خوبی است .

۳ – سلامت کلیه

اغلب پزشکان پتاسیم و فسفر را به دلیل اینکه هر دو آنها به کلیه آسیب می رساند توصیه نمی کنند. شیر بادام بهتر از شیرهای دیگر است چون مواد معدنی کمتر دارد.

۴ – کتترل دیابت

شیر بادام شامل ۸ اونس کربوهیدرات در هر وعده است. نوشیدن شیر بادام بدون افزودن مواد قتدی برای بیماری دیابتی مفید است. شیر بادام به کنترل دیابت کمک میکند .

۵ – استحکام استخوانها

شیر بادام غنی از کلسیم و ویتامین ها. وجود ۳۰٪ کلسیم و ۲۵٪ ویتامین D که به طور مستقیم در ساخت استخوان های قوی تاثیر دارد.

۶ – سلامت چشم

شیر بادام حاوی ویتامین A، E و D. ویتامین A است که به بهبود بینایی کمک میکند.تقویت چشم با توجه به نوررا کنترل می کند

۷ – مراقبت از پوست

شیر بادام حاوی آنتی اکسیدان بالا از جمله ویتامین E که برای درخشان کردن پوست مفیداست. نوشیدن شیر بادام باعث زیبایی پوست می شود

۸ – قدرت عضله

شیر بادام دارای چند خواص برای ساخت عضله است . شامل ویتامین D، کلسیم و آهن از مهم ترین فواید ان برای ساخت عضله است

طرز تهیه معجون شیر بادام

چند عدد مغز بادام درختی خام را در آب در حال جوش بریزید و پس از یک جوش‌خوردن،‌ از روی حرارت بردارید. حدود ۳۰ ثانیه صبر کنید و سپس آنها را با آب سرد بشویید تا پوست آنها به راحتی جدا شود.

اکنون بادام‌های پوست‌کنده را به همراه یک لیوان آب سرد و دو قاشق غذاخوری عسل، در مخلوط‌ کن بریزید تا مخلوط کاملاً یکسانی ‌شبیه شیر حاصل شود .

این نوشیدنی لذت‌بخش، مقادیر خوبی کلسیم، فسفر و پتاسیم و ویتامین‌های گروه “ب “را برای بدن فراهم می‌کند و به‌ویژه برای زنان در سنین میانسالی که نگران عوارض یائسگی چون پوکی استخوان هستند و همچنین برای تقویت بدنی و رشد بهتر کودکان، بسیار مفید است.


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز