title
کد خبر: 21698
00
خطر جدی پیرسینگ برای سلامتی

یکی از مدهای رایج این دوره سوراخ کردن بینی است . پیرسینگ روشی است که فرد با سوراخ کردن اندامش حلقه و نگینهای تزئینی را به بدن خود آویزان میکند

به گزارش بهداشت نیوز، یکی از مدهای رایج این دوره سوراخ کردن بینی است . پیرسینگ روشی است که فرد با سوراخ کردن اندامش حلقه و نگینهای تزئینی را به بدن خود آویزان میکند که یکی از پرطرفدارترین نوع پیرسینگ ، پیرسینگ بینی است . اما خطرات این کار چیست ؟

طرفداران پیرسینگ بینی باید مراقب این عضو از بدنشان باشند چراکه بینی عضوی حساس است و اگر توسط افراد فاقد صلاحیت پیرسینگ روی آن انجام شود، حتی می‌تواند به قیمت آسیب به حس بویایی آنها تمام شود

دکتر امیر هوشنگ احسانی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان این مساله گفت: «حداقل عارضه‌ای که ممکن است پیرسینگ ایجاد کند، حساسیت است. همانطور که برخی از افراد حتی بعد از سوراخ کردن گوش از این مساله شکایت می‌کنند اگرچه سوراخ کردن نرمه گوش به نوعی کم‌عارضه‌ترین پیرسینگ‌هاست.»

این متخصص پوست و مو در ادامه افزود: «با توجه به اینکه بدن برخی از افراد به بدلیجات به‌خصوص کروم و نیکل واکنش نشان می‌دهد، این افراد فقط باید از طلا استفاده کنند چراکه احتمال حساسیت به طلا در دنیا بسیار کم است. ضمن اینکه گاهی حساسیت در محل نصب شی تزیینی، ایجاد نمی‌شود و عوارض حساسیت ممکن است خود را در سایر نقاط بدن نشان دهد.

و گاهی حتی تا پایان عمر با فرد بماند بنابراین اگر فردی به بدلیجات حساسیت دارد حتی برای یک شب و یک مهمانی هم از این اشیا استفاده نکند و اگرچه انجام پیرسینگ توصیه نمی‌شود ولی اگر فردی خیلی به پیرسینگ علاقه‌مند است، حتما از طلا استفاده کند.»

وی با اشاره به اینکه پیرسینگ نرمه گوش، نسبتا کم‌عارضه‌تر از سایر انواع پیرسینگ است، گفت: «کسانی که پیرسینگ بینی، غضروف گوش و… انجام می‌دهند، خطرات بیشتری را به جان می‌خرند. به طور کلی برای انجام عمل پیرسینگ دانستن آناتومی بدن لازم است و نباید این مساله را فراموش کرد که هر کسی صلاحیت انجام این کار را ندارد.»

این متخصص پوست و مو هشدار داد: «طرفداران پیرسینگ بینی باید مراقب این عضو از بدن باشند چراکه بینی عضو حساسی است و اگر توسط افراد فاقد صلاحیت پیرسینگ روی آن انجام شود، حتی می‌تواند به قیمت آسیب به حس بویایی فرد تمام شود.»

احسانی در پایان با هشدار اینکه گاهی دیده می‌شود که با استفاده از دستگاه مخصوص گوش، بینی سوراخ می‌شود، گفت: «این کار به هیچ‌وجه درست نیست چراکه اهرم دستگاهی که به وسیله آن نرمه گوش سوراخ می‌شود، خیلی قوی است و استفاده از آن برای سوراخ کردن بینی ممکن است باعث آسیب به استخوان‌های بینی شود.»

 

منبع: ایران ناز

 

 

 


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز