کد خبر: 22113
ف
 محتویات شله زرد باید مجوز‌های بهداشتی لازم را داشته باشند
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای تهیه حلیم و شله زرد که در ماه رمضان مصرف بیشتری دارد حتما به مراکز معتبر که مجوز‌های لازم را از اصناف و وزارت بهداشت دارند مراجعه نمایند.

به گزارش «بهداشت نیوز» نسترن محمدی، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: شهروندان برای تهیه حلیم و شله زرد که در ماه رمضان مصرف بیشتری دارد حتما به مراکز معتبر که مجوز‌های لازم را از اصناف و وزارت بهداشت دارند مراجعه نمایند و به هیچ عنوان از مراکزی که اطلاعات کافی از آن‌ها ندارند و به صورت تلفنی اقدام به پذیرش می‌نمایند جدا خودداری نمایند.
 
وی افزود: مراکز مجاز و معتبر که در سطح شهر اقدام به تهیه و توزیع حلیم و شله زرد می‌نمایند حتما باید مجوز‌های بهداشتی لازم را از وزارت بهداشت داشته باشند در غیر این صورت و در صورت مشاهده بازرسان وزارت بهداشت با آن‌ها برخورد خواهد شد.
 
محمدی ادامه داد: موادی که در حلیم و شله زرد از جمله گندم پوست کنده، دارچین، برنج، روغن، زعفران، شکر و نمک اسفاده می‌شود نیز باید دارای مجوز‌های لازم از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو باشند.
 
وی ادامه داد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در محتویات حلیم (روغن، گندم پوست کنده، نمک، دارچین و شکر) و شله زرد (برنج، زعفران، شکر) و دیگر محتویات که برای خوش طعم شدن استفاده می‌شود حتما با شماره ۶۶۴۰۵۵۶۹ روابط عمومی سازمان غذا و دارو تماس حاصل نمایند.
 
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو یادآور شد: محتویات و مواد اولیه‌ای که شهروندان برای تهیه حلیم و شله زرد در منزل استفاده می‌نمایند حتما باید دارای آرم سازمان غذا و دارو، تاریخ تولید و انقضا، پروانه بهداشتی، آدرس و شماره تلفن شرکت تولید کننده بر روی بسته بندی‌ها درج شده باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.