برای آنکه بتوان پیتزا را در کمترین زمان ممکن تهیه کرد، میتوان از روش پیتزا کاسهای استفاده کرد.
به گزارش «بهداشت نیوز» برای تهیه پیتزای کاسه ای لازم است نان گرد بزرگ خریداری کرده و داخل آن را خالی کنید. در این دستور یک عدد پیتزا با پپرونی آموزش داده شده، اما شما میتوانید از مواد دیگری همانند مرغ، استیک و میگو نیز به عنوان مواد درون این پیتزا استفاده کنید.
مواد لازم
نان گرد بزرگ یک عدد
پنیر رنده شده ۷۰ گرم
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
سس پیتزا ۵۰ گرم
پپرونی ۵ عدد
ژامبون خرد شده ۴۰ گرم
قارچ خرد شده ۳ عدد
ریحان به مقدار دلخواه
طرز تهیه
۱. بخش بالایی نان را برش بزنید، سپس خمیر داخل آن را بیرون بیاورید.
۲. سس پیتزا را کف نان بریزید.
۳. روی آن پنیر موزارلا، قارچ، بیکن، سس و پنیر رنده شده بریزید. پپرونیها را روی پنیرها بچینید.
۴. آن را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید.
۵. پس از پخت با برگهای تازه ریحان تزئین و سرو کنید.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.