title
کد خبر: 23579
00
توصیه های امدادی پزشکی برای سفرهای تابستانی

افراد مبتلا به نارسایی قلبی و یا لخته شدن خون باید پرواز های کوتاه مدتی داشته باشند و از نشستن‌های طولانی مدت پرهیز کنند و بیماران مبتلا به آسم و سایر بیماری‌های ریوی نیز باید از اقامت در شهرهای آلوده و مناطق مرتفع خودداری کنند.

به گزارش بهداشت نیوز، پیرحسین کولیوند ضمن اشاره به آغاز فصل تابستان و شروع سفرهای تابستانی گفت: در مرحله اول افرادی که قصد سفر با مسافت طولانی و بین شهری را با وسیله شخصی خود را دارند، باید خودروی خود را از لحاظ برقی و مکانیکی بررسی کرده و نواقص فنی احتمالی را پیش از حرکت کردن برطرف کنند.

سرپرست سازمان اورژانس کشوربا تاکید بر این که رانندگان نباید به هنگام سفر بار اضافی روی باربند خودرو قرار دهند و به وسیله طناب و چادر، از سقوط لوازم جلوگیری کنند، افزود: لازم است رانندگان افرادی بیش از ظرفیت خودرو سوار نکنند و از سوار کردن افراد در پشت کامیونت و کامیون جدا خوردداری کنند.

کولیوند باتاکید بر حمل کیف کمک‌های اولیه به هنگام سفر گفت: همراه داشتن کیف کمک‌های اولیه و خاموش کننده آتش‌نشانی در خودرو شخصی می‌تواند در زمان وقوع حادثه احتمالی و حریق به راننده و سرنشینان خودرو کمک کند.

وی افزود: در صورت بروز هر گونه تصادف یا حادثه جاده ای در درجه اول لازم است راننده خودرو خود را به منتهی الیه سمت راست جاده هدایت کرده و با استفاده از علائم هشدار در فاصله ۵۰ متری سایر رانندگان در حال حرکت را از حضور خود مطلع کند.

کولیوند ادامه داد: در صورت بروز تصادف شدید در صورتی که بنزین از خودرو به بیرون نشت می‌کند لازم است رانندگان در درجه اول موتور ماشین را خاموش و بست باطری آن را قطع کنند.

وی باتاکید بر حفظ خونسردی به هنگام بروز آتش سوزی در خودرو گفت: در صورت بروز آتش سوزی در خودرو ابتدا باید راننده و سرنشینان خودرو خونسردی خود را حفظ کرده و با استفاده از خاموش کننده آتش نشانی و بر طبق دستورالعمل سعی کنند خودرو را خاموش کنند.

سرپرست سازمان اورژانس بر لزوم توجه رانندگان و سرنشینان خودرو به هشدارهای پلیس راه تاکید کرد وافزود: لازم است از رانندگی با سرعت غیر مجاز پرهیز شود و به هنگام توقف‌های اضطراری نیز موارد ایمنی لازم رعایت شود.

کولیوند با اشاره به رعایت دستورالعمل‌های ویژه برای سرنشینان بیمار و زنان باردار در طول سفر، افزود: افراد در طول سفر باید به این نکته توجه کنند که برخی از افراد که دارای شرایط خاصی هستند لازم است از دستورهای ویژه‌ای پیروی کنند برای مثال سفرهای هوایی برای زنان در اواخر بارداری ممنوع است.

وی تاکید کرد: همچنین افراد مبتلا به نارسایی قلبی و یا لخته شدن خون باید پروازهای کوتاه مدتی داشته باشند و از نشستن‌های طولانی مدت پرهیز کنند و بیماران مبتلا به آسم و سایر بیماری‌های ریوی نیز باید از اقامت در شهرهای آلوده و مناطق مرتفع خودداری کنند.

کولیوند با تاکید بر این که افراد دارای شرایط جسمی و روحی و یا مبتلا به بیماری خاصی باید قبل از سفر با پزشک متخصص خود مشورت کنند، افزود: افراد باید این نکته را مدنظر قرار دهند که کودکان و نوزادان نسبت به تغییر شرایط محیط حساس‌تر هستند و باید در طول سفر به آنها توجه بیشتری کرد.

 

منبع: ایلنا

 


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز