title
کد خبر: 25697
00
پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت

امروز قصد داریم طرز تهیه یک پیتزای کاملا سالم و خوش طعم را به شما آموزش دهیم که می توانید در کمتر از 30 دقیقه، برای خودتان آماده کنید.

کمی آرد ذرت کمک می کند خمیر پیتزا به ظرف پیتزا نچسبد و تردتر نیز بشود. اگر در خانه سینی مستطیلی پخت پیتزا ندارید، به جایش از یک سینی فر سنگین استفاده کنید. همانطور که از نام پیتزا مشخص است سبزیجات زیادی در آن به کار رفته است. ترکیب سبزیجات و پنیر پیتزا، به معنای به هم رسیدن فیبر، پروتئین و چربی سالم است که هر سه باعث می شوند انرژی پایداری داشته باشید. امیدواریم از این دستور پخت استفاده کنید و نظر خود را درباره آن برای ما در قسمت کامنت ها بنویسید.

مواد لازم:

450 گرم خمیر پیتزای خنک شده ( داخل یخچال ) تازه

یک قاشق غذا خوری آرد ذرت زرد رنگ

یک دوم فنجان سس ماریانا ( ترکیب سس گوجه، سیر، پیاز و در صورت تمایل سبزیجات معطر )

یک گوجه فرنگی بزرگ، نازک برش خورده باشد.

دو سوم فنجان دانه های ذرت تازه

یک فنجان پنیر موزارلا ( 100 گرم )

دو حبه سیر، ریز برش داده شده باشد

یک دوم قاشق چای خوری نمک

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک چهارم فنجان برگ ریحان

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز

یک قاشق چای خوری روغن زیتون

یک قاشق غذا خوری بالزامیک

 

روش پخت:

1- ظرف پخت پیتزای مستطیلی را داخل فر قرار دهید و فر را تا 500 درجه فارنهایت ( 260 درجه سانتی گراد ) گرم کنید. ( وقتی فر گرم می شود سینی پخت را در نیاورید )

خمیر را در یک ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید. با سلفون رویش را بپوشانید و به مدت 30 ثانیه روی بالاترین درجه مایکروفرش کنید تا زمانی که خمیر مقدار گرم شود. خمیر را روی سطحی قرار دهید که مقداری آرد زده شده باشد. سپس آن را به مستطیلی 38 در 30 سانتی تبدیل کنید. آرد ذرت را روی یک کاغذ روغن بزرگ بریزید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند.

کاغذ روغنی و خمیر را روی یک سینی پخت صاف قرار دهید و آن را به مدت 3 دقیقه در دمای 500 درجه فارنهایت بپزید. سس گوجه را روی خمیر پیتزا پخش کنید. به صورت مساوی روی آن گوجه، ذرت، پنیر و سیر قرار دهید. سپس روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید. به آرامی پیتزا را به سینی پخت مستطیلی منتقل کنید و به مدت 12 دقیقه یا تا زمانی که روی پیتزا قهوه ای طلایی و گوشه هایش ترد شد، آن را در دمای 500 درجه فارنهایت بپزید. روی آن ریحان و فلفل قرمز بریزید و در پایان نیز روی پیتزای خود به صورت مساوی، روغن زیتون و سرکه بالزامیک بریزید. هنگام سرو کردن، پیتزا را به 6 قسمت تقسیم کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 6 وعده و هر وعده شامل یک برش پیتزا است.

اطلاعاتی که در ادامه می آید، مربوط به یک وعده از این غذا می شود.

کالری: 285

چربی در یک وعده: 7.3 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 3.1 گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: 1.9 گرم

چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.1 گرم

پروتئین در یک وعده: 10 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 43 گرم

فیبر در یک وعده: 6 گرم

کلسترول در یک وعده: 12 میلی گرم

آهن در یک وعده: 1 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 552 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 12 میلی گرم

قند در یک وعده: 5 گرم

 

منبع: سایت دکتر کرمانی


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز