کد خبر: 26635
تاریخ انتشار: جمعه 30 تير 1396 - 21:01
کیفیت رطوبتی که در میوه است با رطوبتی که شما با نوشیدن آب به آن اضافه میکنید، متفاوت است لذا هرگز همراه «میوه» بهویژه میوههای آبدار، آب ننوشید.
به گزارش بهداشت نیوز ، کیفیت رطوبتی که در میوه است با رطوبتی که شما با نوشیدن آب به آن اضافه میکنید، متفاوت است لذا هرگز همراه «میوه» بهویژه میوههای آبدار، آب ننوشید. میوهها رطوبتی دارند که اگر همراه یا بعد از خوردن میوه، آب میل شود رطوبت اضافی به معده تحمیل و هضم میوه مختل میشود و خلط حاصل از آن خلطی ناصالح خواهد بود.
کیفیت رطوبتی که در میوه است با رطوبتی که شما به آن اضافه میکنید متفاوت است مثلاً اگر انگور را همراه آب بخورید در اکثر مواقع حالت بدی بدست میدهد و حتی گاهی اسهال های شدید ایجاد میکند.لذا توصیه میشود نیم ساعت قبل از خوردن میوه و یکی دو ساعت بعد از خوردن میوه (بسته به میزان قدرت معده شما در هضم میوه خورده شده) از نوشیدن آب خودداری کنید.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.