title
کد خبر: 28352
00
کلم و پودر کاری، کم کالری و پرخاصیت

از اینکه کلم را خیلی ساده مصرف کنید خسته شده اید؟ در این دستور غذایی می خواهیم کلم را برایتان دلپذیرتر کنیم.

تا به حال کلم را با چاشنی هایی مانند زردچوبه، خردل و پودر کاری امتحان کرده اید؟ این غذا را می توانید در کنار دیگر غذاها و به عنوان بشقابی جانبی استفاده کنید.

مواد لازم:

1 قاشق غذا خوری روغن گیاهی

یک دوم فنجان موسیر ریز شده

2 حبه سیر(ریز خرد شده باشد)

2 قاشق غذا خوری خردل

2 قاشق چای خوری پودر کاری

یک قاشق چای خوری پودر زردچوبه

12 فنجان برش های نازک کلم سبز

یک چهارم فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک

یک چهارم فنجان سرکه برنج

یک دوم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

روش آماده سازی:

روغن را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیرها و سیرها را اضافه کنید. حدود دو دقیقه تفت دهید. خردل، زردچوبه و کاری را اضافه کنید، یک دقیقه بپزید. در حال پخت، مواد را مرتب تکان دهید. کلم و دیگر مواد باقی مانده را داخل ماهی تابه بریزید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند به پختن ادامه دهید. مواد را خوب تکان دهید تا همه با هم ترکیب شوند.

اطلاعات تغذیه ای:

موادی که در این دستور غذایی به کار رفته برای 8 وعده می باشد. هر وعده شامل دو سوم فنجان است.

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.

کالری: 58

کالری از چربی در یک وعده: 36 درصد

چربی در یک وعده: 2.3 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 0.4 گرم

چربی غیراشباع در یک وعده: 0.7 گرم

چربی دارای حلقه های غیراشباع در یک وعده: 1 گرم

پروتئین در یک وعده: 1.8 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 8.4 گرم

فیبر در یک وعده: 2.8 گرم

کلسترول در یک وعده: 0.0 میلی گرم

آهن در یک وعده: 1 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 244 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 58 میلی گرم

 

منبع: سایت دکتر کرمانی


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز