title
کد خبر: 29181
00
غذاهایی که خستگی را از شما دور می‌کنند

احساس خستگی در زمان‌هایی از شبانه روز طبیعی است اما خستگی مداوم می‌تواند نشانه‌ای از ‏یک رژیم نامناسب باشد.‏

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از ‏activebeat‏ شما نیاز به مواد مغذی خاصی دارید تا با گنجاندن آنها در ‏وعده‌های اصلی و میان وعده‌ها، به حفظ ساعات مفید بیداری و کاهش خستگی کمک کنید:‏

دانه‌ها: دانه‌های کامل مانند جو، کوینولا، برنج قهوه‌ای و ... از بهترین منابع کربوهیدرات‌های پیچیده‌ای هستند که ‏به آرامی می‌سوزند و به حفظ سطح قند خون کمک می‌کنند. دانه‌های کامل منبع غنی از فیبر هستند و به افزایش ‏انرژی روزانه و احساس سیری طولانی مدت نیز کمک می‌کنند.‏


آجیل: نه تنها یک میان وعده سالم و ساده برای حفظ سلامت پوست است بلکه می‌تواند به مبارزه با احساس ‏خستگی نیز کمک کند. آجیل منبع غنی از چربی‌های غیر اشباع است که منجر به افزایش انرژی و تمرکز در طول ‏روز می‌شود. بادام، بادام زمینی، قندق و گردو سرشار از پروتئین هستند و به تنظیم انرژی آزاد شده توسط ‏چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها کمک می‌کنند. اسید آمینه‌های موجود در آجیل به افزایش سطح انتقال دهنده‌های ‏عصبی کمک کرده و خود باعث افزایش خلق می‌شود.‏


لوبیا و عدس: کمبود آهن خود از علل شایع خستگی مداوم است. همانطور که آهن برای حمل اکسیژن به ‏سراسر بدن از طریق گلبول‌های قرمز ضروری است، سطح پایین آن می‌تواند منجر به خستگی و اختلال در عملکرد ‏ذهنی و فیزیکی شود. لوبیا و عدس هر دو منبع غنی از آهن هستند. به عنوان مثال یک فنجان لوبیا 8.8 میلی گرم ‏آهن دارد و این میزان در عدس 6.6 میلی گرم است.‏


زغال اخته: فقط یک فنجان از این میوه 14 درصد از میزان نیاز شما به فیبر را در طول روز تأمین می‌کند و تأمین ‏کننده 25 درصد از نیاز شما به ویتامین ث است. زعال اخته سرشار از آنتی اکسیدان ها برای حفظ عملکرد مغز و ‏افزایش سطح انرژی است. شما می‌توانید میوه‌های خانواده توت را همراه با بشقابی از غلات و ماست برای مبارزه ‏با خستگی در طول روز استفاده کنید.‏


اسفناج: دلایل کافی برای خوردن روزانه این سبزی وجود دارد که یکی از آنها مبارزه با خستگی است. اسفناج ‏غنی از منیزیم است؛ ماده معدنی که برای تولید مولکولی به نام آدنوزین تری فسفات که در نهایت به انرژی تبدیل ‏می‌شود، ضروری است. اسفناج همچنین منبع غنی از پتاسیم است و از آنجایی که این ماده معدنی به انتقال مواد ‏مغذی به سلول‌ها کمک می‌کند، کمبود آن می‌تواند منجر به ضعف و خستگی عضلانی گردد.‏


دانه‌های چیا: دانه‌های چیا اگرچه بسیار کوچک اما توانا هستند. این دانه‌ها غنی از اسیدهای چرب امگا 3، ‏کربوهیدرات‌ها، پروتئین، فیبر، آنتی اکسیدان ها و در نهایت تقویت کننده انرژی هستند. دانه‌های چیا حاوی ویتامین ‏ب و کلسیم برای جلوگیری از استرس هستند؛ عاملی که خستگی را چند برابر می‌کند.‏

منبع: سلامانه


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز