کد خبر: 30426
ف
 دشمن شماره یک قلب انسان
نتایج مطالعات بلند مدت پژوهشگران فنلاندی نشان دهنده ارتباط مستقیم بین مصرف نمک و افزایش خطر حملات قلبی و عروقی بوده و بر این اساس مشخص شد افرادی که بیش از 13 گرم نمک در روز مصرف می کنند دو برابر بیشتر دچار حملات قلبی می شوند.

به گزارش «بهداشت نیوز» اگر شما هم جز عاشقان مصرف نمک، سیب زمینی سرخ شده و سایر مواد غذائی فرآوری شده هستید که در تولید آن میزان زیادی نمک مصرف می شود، باید به خاطر داشته باشید که به طور جدی سلامت خود را به خطر می اندازید

نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد مصرف زیاد نمک در برنامه غذائی، خطر بروز سکته قلبی و بیماری های قلب و عروق را دو برابر می کند. بر اساس این مطالعات، افرادی که در طول روز بیش از 13.7 گرم نمک مصرف می کنند به نسبت کسانی که میزان نمک مصرفی روزانه آن ها 6.8 گرم است، دو برابر بیشتر دچار مشکلات قلبی می شوند.  لازم به توضیح است که این میزان افزایش خطر بیماری های قلبی بر اثر مصرف نمک، ارتباطی با فشار خون نداشته و مصرف این ماده علاوه بر موارد فوق، باعث افزایش فشار خون می شود که به نوبه خود از عوامل مهم در بروز بیماری های قلبی و عروقی است. به گفته پزشکان و متخصصین تغذیه، میزان ایده آل مصرف نمک در طول شبانه روز برای یک فرد عادی و سالم کمتر از 6.8 گرم است. البته سازمان بهداشت جهانی میزان استاندارد مصرف نمک در شبانه روز را 5 گرم اعلام کرده و از سوی دیگر میزان واقعی نیاز بدن به این ماده تنها 3 گرم در شبانه روز است.

پرفسور پکا جوسیلاتی (Pekka Jousilahti) از پژوهشگران موسسه  سلامت و رفاه در کشور فنلاند که در این تحقیقات مشارکت داشته اعلام کرد: «قلب انسان نمک را دوست ندارد و مصرف زیاد کلرید سدیم یا همان نمک طعام یکی از اصلی ترین دلایل افزایش فشار خون بوده و از سوی دیگر موجب بروز سکته و بیماری های عروق قلب یا (CHD)  می شود.»

اعضای تیم پژوهشی فوق در این مطالعات به بررسی شرایط جسمانی، رژیم غذائی و سلامت قلب و عروق 4 هزار و 630  زن و مرد در فاصله سنی 25 تا 64 سال پرداخته و این تحقیقات را به مدت 12 سال ادامه دادند. طی این مدت از ادرار افراد شرکت کننده نمونه برداری شده و میزان دقیق مصرف نمک توسط آن ها محاسبه شد. بر این اساس و بر پایه میزان مصرف روزانه نمک، پژوهشگران افراد شرکت کننده را به 5 گروه اصلی تقسیم بندی کرده که کمترین میزان مصرف نمک در بین آن ها مصرف روزانه کمتر از 6.8 گرم بوده و بیشترین میزان مصرف 13.7 گرم اندازه گیری شد. طی مدت زمان انجام این مطالعات، 121 فرد مشارکت کننده با بیماری های قلبی و سکته مواجه شدند . نتایج به دست آمده از این تحقیقات نشان می داد که گروه افرادی که میزان بیشتری نمک (13.7 گرم) در رژیم غذائی روزانه خود مصرف می کردند، 2.1  برابر بیشتر از دیگران با مشکلات قلبی و عروقی مواجه شده و این رقم در بین افراد گروه دوم با میزان مصرف 10.9 گرم در روز حدود 1.7 برابر بیشتر بود. به این ترتیب مشخص شد که ارتباط مستقیمی بین بروز حملات قلبی و مشکلات قلبی و عروقی و میزان مصرف نمک در رژیم غذائی وجود دارد.

نتایج این مطالعات در کنگره اخیر انجمن متخصصین قلب که در کشور اسپانیا برگذار شد، ارائه و در اختیار پژوهشگران قرار گرفت.

 

منبع: سیناپرس


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • تصویری جالب از حمید معصومی نژاد
  • فرمول غذایی برای هموگلوبین
  • پست مشترک بازیکنان استقلال+عکس
  • سقوط جنگنده «یورو فایتر» نیروی هوایی ایتالیا در دریا
  • حضور دکتر علیرضا اکبری، عضو هیات مدیره بانک سرمایه در آیین آغاز سال تحصیلی جدید
  • ساعت بازی تیم ملی مقابل روسیه مشخص شد
  • جنجال دوپینگ اسب سردار آزمون+عکس
  • سوماتروپین یا هورمون رشد چیست وچه عوارضی دارد؟
  • بانوان در این دوران چگونه از یبوست پیشگیری کنند؟
  • ۵ تمرین کششی ساده برای تسکین درد شانه‌ها
  • مسمویت های ناشی از سرب تریاک
  • گیرافتادن مرد جوان بالای تیر چراغ‌برق! + تصاویر
  • ریختن مواد داغ در ظروف یکبار مصرف چه عوارضی دارد؟
  • لباس متفاوت ملانیا ترامپ هنگام باغبانی! + عکس
  • فروش مشتری در پیتزا فروشی‌های تهران! + عکس
  • جیر‌جیر‌ک لاکچری هم به بازار آمد! + تصاویر
  • بازگشت همسر شهاب حسینی پس از ٢٠ سال! + عکس
  • بلایی که یک ناشناس بر سر مهراب قاسمخانی آورد + عکس
  • گازهایی که فضای خانه را آلوده تر از فضای بیرون می کند!
  • مرحله نخست کارآزمایی درمان ناباروری مردان با استفاده از سلول‌های بنیادی
  • وقتی که غذای محبوب‌مان را می‌بینیم، چه اتفاقی در مغزمان می‌افتد؟
  • محصولاتی که بیماران مبتلا به سلیاک باید از آنان اجتناب کنند
  • چه زمان هایی برای حجامت مناسب است؟
  • درمواجهه با بیمار مسموم شده چگونه عمل کنیم؟
  • محرومیت ها در استان کرمانشاه بالا است
  • وزیربهداشت: امیدوارم که گوش ما، شنوا باشد تا راه صحیح را تشخیص بدهیم
  • یک دارو در ایران چگونه تولید می شود؟
  • افسردگی از نگاه آمار وارقام/اینفوگرافیک
  • اگربیشتر روز روی صندلی نشسته ایدحتما بخوانید
  • متابولیسم چیست؟
  • شایع ترین تحریک کننده های اگزما و پیشگیری از آنها
  • 10 غذای رژیمی که شما را چاق می کند!
  • بایدها و نبایدهای استفاده از لنزطبی
  • مدال و دیپلم افتخار آکادمی جهانی تاریخ داروسازی به نماینده ایران اهدا شد
  • جامعه پزشکی باید مردم و منافع مردم را بر خود مقدم بداند
  • عواملی که در ایجاد بیماری های قلبی عروقی نقش ویژه ای دارند!
  • برگزاری نخستین سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران
  • تیپ آقای بازیگر در یک جشن تولد خانوادگی! + عکس
  • اختلالاتی که با نقشه برداری از مغز مشخص می شود
  • گریه های «مرجانه گلچین» در مراسم تشییع پیکر عمویش + عکس
  • شاهرخ استخری در کنار دختر زیبایش (+عکس)
  • دلیل زردی نوزادان چیست؟
  • معکوس کردن روند بیماری MS با این روش جدید
  • راه های نجات از وابستگی ناسالم را بشناسیم
  • راحت به این مردان بگویید: «نه»
  • جزئیات استخدام در سازمان تامین اجتماعی
  • محافظت از چشم ها دربرابر یک بیماری خطرناک با ۷ گزینه غذایی
  • ۸ گزینه غذایی فوق العاده برای افزایش استحکام و سلامت ناخن ها
  • تاثیر صبحانه در پیشگیری از چاقیِ کودکان
  • تاثیر میوه و سبزیجات رنگی در مبارزه با سرطان روده