زنجبیل، بیشتر از اینکه ادویه و چاشنی غذا به شمار برود، به خاطر داشتن خواص فراوان در درمان برخی بیماری ها کاربرد دارد.
مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد . نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.