کد خبر: 31776
ف
فرمول تغذیه ای ضد التهاب!
آرد سفید، برنج سفید، غلات صبحانه پردازش شده، چیپس ها، کراکرها، سیب زمینی سرخ شده، و بسیاری موارد دیگر در فهرست کربوهیدارت های پالایش شده قرار می گیرند که می توانند در بروز التهاب نقش داشته باشند.

به گزارش بهداشت نیوز، یک نوع از رژیم غذایی که بیشتر سیستم های پزشکی موافق آن هستند، گزینه ای ضد التهاب است. برای مقابله با التهاب باید خوردن غذاهایی که موجب این شرایط می شوند را کاهش داده و محدود کنید.

به گزارش "رودال ولنس"، التهاب یک واکنش ایمنی است که به واسطه تشخیص یک تهدید در بدن شکل می گیرد. این شرایط اغلب در قالب درد مفصل و تورم خود را نشان می دهد، اما نشانه های بسیار دیگری مانند مغز مه آلود، افسردگی، و اضطراب نیز می توانند به واسطه التهاب شکل بگیرند.

برخی افراد نسبت به گلوتن حساسیت بیشتری دارند، در شرایطی که دیگران نیازمند پرهیز از قند یا گوشت قرمز هستند. در ادامه با برخی از مقصران اصلی بروز التهاب بیشتر آشنا می شویم.

گلوتن

گلوتن، پروتئینی موجود در گندم، می تواند یک واکنش ایمنی را شکل دهد، که به سطح روده کوچک آسیب وارد می کند و می تواند موجب شکل گیری مشکلات مختلفی از جمله تداخل با جذب مواد مغذی، نفخ، اسهال، و گاهی اوقات یبوست شود. افراد مبتلا به حساسیت به گلوتن می توانند اضطراب، افسردگی، نوسانات خلقی، مغز مه آلود، سرگیجه، سردردهای میگرنی، تورم یا درد در مفاصل را تجربه کنند.

مخمر

مخمر در نان ها، نان شیرینی های کروسان، شیرینی ها، آبجو، و دیگر غذاهای تخمیر شده یافت می شود. افراد مبتلا به حساسیت به مخمر می توانند نفخ شکمی، یبوست، اسهال، اضطراب، افسردگی، کهیر، سوریازیس، ناباروری، مشکلات قاعدگی، مشکلات تنفسی، و افزایش وزن را تجربه کنند.

کربوهیدارت های پالایش شده

آرد سفید، برنج سفید، غلات صبحانه پردازش شده، چیپس ها، کراکرها، سیب زمینی سرخ شده، و بسیاری موارد دیگر در فهرست کربوهیدارت های پالایش شده قرار می گیرند که می توانند در بروز التهاب نقش داشته باشند.

لاکتوز

لاکتوز قند موجود در شیر و دیگر محصولات لبنی است. عدم تحمل لاکتوز در افرادی رخ می دهد که به میزان کافی آنزیم لاکتاز - برای تجزیه لاکتوز نیاز است - ترشح نمی کنند. عدم تحمل لاکتوز می تواند موجب معده درد، گاز و نفخ، حالت تهوع، و اسهال شود. حقیقتی جالب توجه: ماست یونانی ساده 99 درصد بدون لاکتوز است، از این رو افراد بسیاری که مبتلا به عدم تحمل لاکتوز هستند همچنان می توانند از این محصول استفاده کنند.

شیر

اگر حتی به عدم تحمل لاکتوز مبتلا نباشید، برخی افراد دارای حساسیت به شیر و محصولات لبنی هستند، که می تواند موجب واکنشی آلرژیک شود. این واکنش می تواند موجب شکل گیری علائم مختلفی از راش های پوستی، کهیر، خارش، و تورم تا موارد شدیدتر مانند خس خس سینه و دشواری در تنفس شود.

گوشت

افرادی که دارای معده ای حساس هستند می توانند در گوارش گوشت قرمز و با احتمال کمتر، گوشت ماکیان دچار مشکل شوند. این شرایط به ویژه در نتیجه مصرف گوشت حیواناتی که به صورت تجاری پرورش داده شده و آنتی بیوتیک فراوان دریافت کرده اند، صادق است. بر همین اساس است که مصرف گوشت تهیه شده از منابع پرورش داده شده توسط انسان و تغذیه شده با علف و عاری از آنتی بیوتیک توصیه می شود. سموم باکتریایی در گوشت قرمز بیشتر مواقع موجب ایجاد اندوتوکسین ها در خون می شوند.

قند

قندهای فرآوری شده کالری هایی خالی هستند و از تمامی جهات بد محسوب می شوند. آنها موجب افزایش ناگهانی قند خون می شوند و تهی از مواد مغذی ارزشمند هستند. جدا از این که زمینه ساز افزایش وزن می شوند، قندهای فرآوری شده ترشح پیامرسان های التهابی که به نام سیتوکین ها شناخته می شوند را تحریک می کنند. سیتوکین ها گلبول های سفید خون را سرکوب می کنند، از این رو فرد را هرچه بیشتر مستعد ابتلا به بیماری می سازند. التهاب ناشی از قند با ابتلا به برخی انواع سرطان نیز پیوند خورده است.

الکل

نوشیدنی های الکلی موجب التهاب در کبد، روده، مفاصل، بافت ها، و رگ های خونی می شوند. الکل با ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی، سرطان، و مشکلات گوارشی دیگر نیز پیوند خورده است.

چربی های اشباع و ترانس

این چربی ها می توانند التهاب بافت چربی در بدن را موجب شوند، که یک نشانگر بیماری قلبی محسوب می شود و با درد آرتریت نیز پیوند خورده است. چربی های ترانس نیز زمینه ساز شکل گیری التهاب می شوند. آنها اغلب در فست فودها، محصولات سرخ کردنی، و میان وعده های فرآوری شده وجود دارند.

شیرین کننده های مصنوعی

آسپارتام، که در نوشابه های گازدار رژیمی یافت می شود، یک نوروتوکسین است، که موجب التهاب در مغز می شود. شیرین کننده مصنوعی اسپلندا نیز می تواند موجب افزایش ناگهانی قند خون و ترشح انسولین شود، که شرایط خوبی برای افرادی که در معرض خطر دیابت قرار دارند، نیست.

غذاهای فرآوری شده

بیشتری غذاهای بسته بندی شده دارای مواد نگهدارنده، رنگ ها، و طعم دهنده های مصنوعی هستند تا هرچه بیشتر به عمر نگهداری آنها روی قفسه فروشگاه ها افزوده شود. تمامی این مواد می توانند زمینه ساز شکل گیری التهاب در بدن شوند.
 

منبع: عصر ایران


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • وقتی حرفی باهم نداریم چه کنیم
  • علائمی در بدن که نشان دهنده ابتلا به بیماری‌های مرگبار هستند
  • خوابیدن پس از صرف غذا باعث بروز مشکلات گوارشی می‌شود
  • درمان سکته مغزی با نصب حسگر بر روی گلو
  • آیا برای کاهش وزن باید از لبنیات دست کشید
  • اهدای خون کم شد، مرگ مردان دو برابر زنان
  • گرانی غیرقانونی بلیت، ناجی مسافر پرواز یاسوج شد + عکس
  • گل‌های یخ زده در ژاپن + عکس
  • معرفی برخی از انواع قرص ضد حساسیت
  • شیردهی و باروری: آیا تغذیه با شیر مادر مانع بارداری می‌شود
  • موی بلند زن جوان، بلای جانش شد! + تصاویر
  • حقوق بهمن ماه و عیدی بازنشستگان کشوری پرداخت شد
  • مهم ترین نکاتی که در هنگام پیاده روی باید رعایت کنید
  • این خواننده‌ عزیزانش را در سقوط هواپیما از دست داد + عکس
  • حضور بدون تشریفات قاسم سلیمانی در هواپیما! + عکس
  • همه آن چیزهایی که لازم است درباره هپاتیت B بدانید
  • پهپادهای جستجو بر فراز آسمان دنا + عکس
  • ورزش در خارج از منزل در حالی که بیمار هستید، خوب است یا بد (۱)
  • معاوضه قبر میلیاردی با ماشین مدل بالا! + عکس
  • برنامه غذایی نامناسب میان خانواده های ایرانی
  • اندازه مغز شما میزان هوش‌تان را تعیین می‌کند
  • خودبیمارانگاری هیپوکندریا : علائم، تشخیص و درمان
  • قطعاتی از هواپیمای سقوط کرده تهران - یاسوج پیدا شد
  • بلایی که موبایل سر بچه های می آورد
  • کشف میوه‌های قاچاق در میدان تهران
  • راهکارهای کاهش ترس کودکان از دندانپزشک
  • حضور داوطلبانه 120 پرستار در مناطق زلزله زده کرمانشاه
  • همه افراد مبتلا به کبد چرب چاق نیستند
  • ادعای عجیب یک محلی درباره رویت هواپیمای یاسوج
  • احتمال رابطه سوءمصرف آنتی‌بیوتیک‌ با تشدید آلرژی‌ها
  • اختصاص منابعی برای کمک به درمان بیماران شنوایی
  • شهرنشینی؛ خطری برای سلامت
  • مقصر سقوط هواپیما، خلبان بود یا وزیر راه
  • کشف پروتئین کلیدی در درمان آرتروز
  • برف شدید در راه سمیرم
  • آیا ورزش می تواند بدون درد باشد
  • آخرین اخبار جستجوی هواپیمای ATR
  • سس سویا با روغن کنجد/ مناسب طعم‌دار کردن گوشت‌های سفید
  • طرز تهیه دلمه فلفل با پنیر توفو
  • چرا پروتئین تا این حد برای هر بدنساز حیاتی است؟
  • آغاز بارندگی در منطقه سقوط هواپیما
  • جزئیات حادثه ۲ مقنی در قنات فرو ریخته
  • دردهای قاعدگی بعد از روز سوم را جدی بگیرید
  • رژیم‌درمانی سرماخوردگی
  • ١٤٢٠ به سوالات بیمه شدگان، مستمری بگیران و کارفرمایان پاسخ می‌دهد
  • گروه خونی‌ات را بگو تا سلامت‌ات را بگویم
  • این نقاط از بدن را فشار دهید تا وزن کم کرده و به تناسب اندام برسید
  • انحراف به چپ خودروی ۲۰۶ حادثه آفرید
  • برای مقابله با بیماری قلبی ماست بخورید
  • انهدام باند سارقان مسلح طلاجات
  • چگونه کمبود ویتامین D را جبران کنیم؟
  • آشنایی با بهترین جایگزین‌های نمک، شکر و چربی!
  • کشف ارتباط میان دردهای مزمن و تغییر رژیم غذایی
  • شاکی جدید استقلال تهران از این باشگاه شکایت کرد
  • پوشش متفاوت تیم فوتسال بانوان روسیه در مقابل ایران/عکس
  • ٨شعبه تامین اجتماعی استان همدان میزبان دانش آموزان می شوند
  • هر آنچه باید درباره ماچا بدانید
  • ۶ تمرین ورزشی مفید برای تمام دیابتی ها
  • بیمارستان تامین اجتماعی پیامبر اعظم (ص) کرمان، پیشرو در ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان است
  • همه چیز درباره خواص بی نظیر فندق
  • اگر دائم خسته هستید ۶ عادت غلط غذایی را کنار بگذارید
  • ۹ ترکیب گیاهی قوی برای جایگزینی پنی سیلین
  • جویدن کامل غذا مانع از ابتلا به این بیماری می شود
  • وضعیت مراکز توانبخشی بحرانی است
  • خوش‌گذرانی پسران و دختران با خودروی سرقتی
  • داروهایی که مورد تایید سازمان غذا ودارو نیست
  • 11 آسیبی که به سراغ زنان سیگاری می رود
  • میزان کاهش پرداختی مردم برای هزینه های درمان
  • خواص گردو از منظر طب سنتی
  • حضور 100 نیرو، ٤٠ آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس در محل سقوط هواپیما