سوپ را بجوشانید، برنج و عدس را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و تقریبا 45 دقیقه بجوشانید تا برنج و عدس نرم شوند. سبزیهای را زیر آب سرد بشویید و به برنج و عدس پخته اضافه کنید.
الف) برنج قهوهای با سبزیها و عدس
- یک و نیم لیوان سوپ جوجه کم سدیم (کم نمک)
- نصف لیوان برنج قهوهای
- نصف لیوان عدس (پر از پروتئین، آهن و کلسیم)
- 150 گرم مخلوط سبزیهای خرد شده
سوپ را بجوشانید، برنج و عدس را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و تقریبا 45 دقیقه بجوشانید تا برنج و عدس نرم شوند.
سبزیهای را زیر آب سرد بشویید و به برنج و عدس پخته اضافه کنید.
ب) بوقلمون چرخ شده با لوبیا قرمز، گوجهفرنگی و لوبیا سبز
لوبیاهای قرمز مورد مصرف در این دستور تهیه، غنی از کلسیم و آهن هستند.
- 200 گرم سینه بوقلمون چرخ شده
- یک قاشق چایخوری ریحان خشک شده
- نصف قوطی کنسرو لوبیا قرمز پخته، شسته و آبگیری شده
- 200 گرم گوجهفرنگیهای مکعبی آب پز شده
- نصف لیوان لوبیا سبز خرد شده پخته
گوشت بوقلمون چرخ شده را با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ صورتی آن از بین برود، ریحان خشک شده را اضافه کنید.
روغن تابه را خالی کنید و بوقلمون را در کاسه بگذارید.
لوبیاهای قرمز، گوجهفرنگیهای پخته (همراه با آب آنها)، و لوبیا سبزهای ریزشده را اضافه کنید.
با هم مخلوط کرده، حرارت دهید و سرو کنید.
نویسنده: دکتر محمدرضا وفا و همکاران
منبع: زندگی انلاین
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.