title
کد خبر: 36461
00
نوجوانانی که دنیا را منقلب کردند

همه ما می دانیم که بچه ها موجودات خلاقی هستند و به دنیا با شگفتی و کنجکاوی بیشتری نگاه می کنند. ما بزرگترها تصور می کنیم چون بزرگ شده ایم به قدرت رسیده ایم به همین دلیل بچه ها را دست کم می گیریم. در حالی که کاملا در اشتباه هستیم. وقتی درباره تغییر دنیا حرف می زنیم سن هیچ معنا و مفهومی ندارد.

به گزارش بهداشت نیوز:

جک آندراکا

نوجوانان مخترع

جک در سال ۱۹۹۵ به دنیا آمده است. او مثل هم سن و سال های خودش یک بچه کاملا عادی بود تا زمانی که یکی از نزدیک ترین دوستان خانوادگی اش به دلیل سرطان پانکراس فوت کرد و همین اتفاق او را ترغیب به کشف این بیماری کرد. جک در ۱۵ سالگی سنسور جدیدی اختراع کرد که وجود سلول های سرطانی را تشخیص می داد. این روش ارزان تر، سریع تر و درست تر از تست های دیگر بود. همانطور که می گویند اختراع او توسط حدود ۲۰۰ آزمایشگاه رد شد و سرانجام دکتر آنیربان مایترا در دانشگاه جانز هاپکینز آن را پذیرفت.

آن ماکوسینیسکی

نوجوانان مخترع

در سال ۲۰۱۳ یک دانش آموز کانادایی ۱۶ ساله به نام آن ماکوسینیسکی چراغ قوه ای بدون باتری یا انرژی جنبشی اختراع کرد که دمای بدن را به نور تبدیل می کرد. آن پس از این که شنید دانش آموزان مدارس فیلیپین به دلیل نداشتن برق در مدرسه مشکل دارند ترغیب به اختراع این چراغ قوه برای کشورهای در حال پیشرفت شد.

الکس دینز

نوجوانانی که دنیا را منقلب کردند

الکس در سال ۱۹۹۷ به دنیا آمد و در ۱۲ سالگی یک دستگاه جهت یابی به نام iAid برای کمک به نابینایان اختراع کرد. الکس زمانی که به زنی نابینا کمک می کرد تا از خیابان رد شود به این فکر کرد که چرا هیچ دستگاهی برای آن ها وجود ندارد که بتوانند بدون نیاز به کمک از دیگران در خیابان راه بروند. از آن زمان به بعد الکس تصمیم گرفت این دستگاه را اختراع کند و موفق شد.

ملاله یوسف زی

نوجوانانی که دنیا را منقلب کردند

این شخصیت جوان که موفق به دریافت صلح جایزه نوبل شد در پاکستان به دنیا آمده است. شهر کوچکی که ملاله در آن زندگی می کرد تحت سلطه طالبان بود که رفتن به مدرسه و ادامه تحصیل در آن ممنوع بود. او در ۱۱ سالگی مقاله ای در رابطه با آرزوی دختران برای ادامه تحصیل برای مرکز بی بی سی نوشت. ملاله در ۱۵ سالگی توسط یکی از نیروهای طالبان زمانی که با اتوبوس به مدرسه می رفت ترور شد اما از این حادثه جان سالم به در برد. او هم اکنون فعال حقوق بشر، حقوق کودکان و عضو کمپین تحصیل دختران پاکستان است.

آنه فرانک

نوجوانان خلاق

آنه فرانک به دلیل نوشتن دفتر خاطرات روزانه اش “خاطرات یک دختر جوان” به شهرت جهانی رسید. خانواده او در طی اشغال هلند توسط آلمان نازی مخفی شده بودند اما سرانجام مخفیگاه آن ها برملا شد و توسط ارتش گشتاپو دستگیر شدند. آنه چندین ماه قبل از پایان جنگ بر اثر بیماری حصبه در اردوگاه درگذشت و کتاب خاطراتش در سال ۱۹۵۲ توسط پدرش منتشر شد و به چند زبان زنده دنیا ترجمه شد.

الیف بیلگین

نوجوانان خلاق

الیف بیلگین دختر ۱۶ ساله ترکیه ای توانست بعد از تلاش های پیاپی فرآیندی را اختراع کند که پوست موز را به بیوپلاستیک تبدیل می کند. این فرآیند آلودگی های مربوط به محصولات نفتی را کاهش می دهد. او در مقاله اش می گوید: تایلند روزانه ۲۰۰ تن پوست موز بیرون می ریزد در حالی که می توان از آن ها استفاده مفیدتری کرد. او با اختراع این فرآیند جایزه علم در عمل سال ۲۰۱۳ را به دست آورد.

بویان اسلات

نوجوانان خلاق

این جوان ۱۶ ساله هلندی هنگام غواصی در یونان با پیدا کردن هزاران پلاستیک غافلگیر شد. او آلودگی اقیانوس را به عنوان پروژه علمی مدرسه اش انتخاب کرد و در ۱۸ سالگی طرحی جهت پاکسازی زباله های پلاستیکی اقیانوس های جهان با استفاده از جریان های اقیانوسی اختراع کرد.

لوئی بریل

نوجوانان خلاق

تقریبا همه ما سیستم خواندن و نوشتن بریل را می شناسیم. این سیستم توسط لوئی بریل مخترع فرانسوی ۱۵ ساله اختراع شد. لوئی در ۳ سالگی چشم هایش در اثر آسیب نابینا شد. او علیرغم نابینایی اش در تحصیلات آموزشگاهی بسیار پیشرفت کرد و توانست بورسیه تحصیلی معتبر در موسسه سلطنتی جوانان نابینا را به دست بیاورد. سپس شروع به کشف روشی برای کمک به نوشتن و خواندن نابیانایان کرد.

ایستون لاچاپل

نوجوانان خلاق

ایستون در ۱۴ سالگی نخستین دست رباتیک را اختراع کرد. اما اختراعاتش را همانجا متوقف نکرد و با استفاده از سیستم چاپ سه بعدی و دانش رباتیک خودش توانست نمونه اولیه اش را به یک ابزار کاربردی تر تبدیل کند. اختراع این پسر جوان مورد توجه ناسا قرار گرفت و از او برای ملحق شدن به تیم رباتیک ناسا دعوت کردند. ایستون هم اکنون برای ناسا کار می کند.

 

بدونیم


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز