title
کد خبر: 38483
00
سه  تغییر تغذیه ای برای کاهش خطر ابتلا به شایع ترین سرطان زنانه

اگرچه سرطان سینه به طور مستقیم با تغییرات غذایی خاص مرتبط نیست، اما مطالعات نشان داده که تغذیه سالم با تقویت سیستم ایمنی بدن و تنظیم متابولیسم، تا حد زیادی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دهد.

به گزارش بهداشت نیوز به نقل ازlivelovefruit اینطور ثابت شده که مصرف سبزیجات و میوه ها و اجتناب از رژیم های غذایی با چربی های اشباع شده، خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان بالای ۴۰ سال به میزان چشمگیری کاهش می دهد.

اجتناب از چربی های اشباع: اگر بتوانید مقادیر چربی های اشباع شده در رژیم غذایی تان را تا ۲۵ درصد در روز کاهش دهید، احتمال ابتلا به سرطان سینه را تا حد قابل توجهی کاهش خواهید داد. چربی های سالم مانند روغن گلرنگ، دانه های کتان، کنف و کنجد مصرف کنید. در اکتبر سال ۲۰۱۵، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده که گوشت های فرآوری شده اعم از هات داگ، سوسیس و ژانبون، بیکن و ... باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می شود. برخی از مطالعات نیز رابطه مصرف گوشت های فرآوری شده و ابتلا به سرطان سینه را مطرح کرده اند.

مصرف کافی گیاهان: مطالعات نشان داده که افزایش مصرف میوه و سبزی بخصوص نوع خام آنها با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط است. میوه ها و سبزیجات روشن مانند فلفل قرمز، گوجه فرنگی و هویج گزینه های بسیار عالی هستند. به طور خاص، خوردن سبزیجات و میوه های رنگ روشن برای پیشگیری از سرطان سینه توصیه شده است. زیرا کاروتنوئیدهای موجود در آنها منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. این دسته از خوراکی ها حاوی رنگدانه های گیاهی به نام فلاونوئیدها هستند که خاصیت ضد سرطان دارند. زیرگروه فلاونوئیدها موسوم به فلاونول و فلاون در پیاز، کلم بروکلی، بادمجان، کرفس، کاهو، فلفل، سیب زمینی، سیب، پرتقال، خربزه، چای سیاه، قهوه، چای بابونه، و بسیاری دیگر از گیاهان معطر وجود دارد.

مصرف بیشتر فیتواستروژن ها: کاهش هورمون استروژن بعد از یائسگی در بدن زنان، خود عامل خطر ابتلا به سرطان سینه است. با این حال مصرف انواع خاصی از میوه ها و سبزیجات می تواند بر میزان استروژن بدن شما تاثیر بگذارد. از آنجا که قرص های جایگزین هورمون خالی از عوارض نیستند، شما نیازمند یافتن راه های دیگری برای دریافت استروژن فوق العاده سودمند و نجات بخش خواهید بود. بسیاری از غذاها دارای خاصیت های شبه استروژنی هستند و فیتواستروژن نامیده می شوند. در واقع باید تلاش کنید روزانه ۳۰ تا ۵۰ میلی گرم استروژن طبیعی دریافت کنید. سبزی ها، میوه ها و غلات سرشار از فیتواستروژن شامل سیب، زردآلو، خرما، آلو، گیلاس، چغندر، هویج، گوجه فرنگی، سیب زمینی، زیتون، خیار، بادمجان، فلفل و کلم بروکلی، جو، جو دو سر، گندم، برنج، تخم بذرکتان، رازیانه، تخمه آفتابگردان، هستند.

منبع: آوای سلامت


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز