این هفته قرار است با پختن غذاها و سالادهای خاص، همه را غافلگیر کنید تا ببینند، غذا هم میتواند عطر و طعم خوبی داشته باشد و هم از نظر ظاهری خاص و درجه یک باشد.
به گزارش بهداشت نیوز: در اینکه هر خوراکی باید خوشمزه باشد تا بتوان آن را خورد، حرفی نیست. اصلا عطر و طعم غذاست که باعث میشود حتی اگر گرسنه هم نباشید، هوس کنید همه غذاها را امتحان کنید اما باید به این عطر و طعم یک نکته دیگر را هم اضافه کرد و آن، شکل ظاهری و تزئین غذاست. در غذاهای خانگی، تزئین ظرف غذا، حکم بستهبندی مواد غذایی را دارد.
همانطور که اول جذب بستهبندی زیبا و خوب یک محصول غذایی میشوید و بعد آن را میخرید، در انتخاب غذا هم، ظاهر آن بسیار مهم است. هرچند ممکن است بعد از انتخاب، از طعم غذا خوشتان نیاید و همان لقمه اول، لقمه آخر باشد! اما به هرحال نمیتوان شکل ظاهری غذاها را در مقبولیت آن نادیده گرفت.این هفته قرار است با پختن غذاها و سالادهای خاص، همه را غافلگیر کنید تا ببینند، غذا هم میتواند عطر و طعم خوبی داشته باشد و هم از نظر ظاهری خاص و درجه یک باشد. نکته مهمتر اینکه اغلب بخشهای این دستورهای غذایی را میتوانید به شکل حاضری از بیرون تهیه و فقط آن را زیبا تزئین کنید.
رولت سبزی و ماست
مواد لازم:
-
ماست چکیده کم چرب موسیردار/ 500گرم
-
فلفل دلمهای قرمز/ دو عدد
-
خیارشور/ یک شیشه بزرگ
-
پیازچه خرد شده/ یک و نیم فنجان
-
نان تافتون تنوری/ پنج عدد
طرز تهیه:
-
فلفلهای دلمهای را بشویید و سپس آنها را ریز خرد کنید.
-
نیمی از خیارشورها را آبکش کرده و آنها را ریز خرد کنید.
-
پیازچهها را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
-
این مواد را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.
-
سپس آنها را به ماست چکیده اضافه کنید، هم بزنید تا مواد به شکل یکنواخت با ماست مخلوط شوند.
-
نان تافتون را به شکل نواری برش بزنید.
-
مقداری از مخلوط ماستی را که آماده کردهاید، داخل نانهای نواری بریزید.
-
سپس آن را رل کنید.
-
برای اینکه رل باز نشود، یک عدد خلال دندان به آن بزنید.
-
خلال را به شکلی بزنید که دیده نشود.
-
سپس رلها را داخل سینی بچینید. دسر شما آماده است.
سالاد پاستای لیوانی
مواد لازم:
-
پاستای پاپیونی/ یک بسته
-
لوبیا سفید/ دو پیمانه
-
برگ نعناع تازه/ یک و نیم فنجان
-
فلفل دلمهای زرد/ دو عدد
-
فلفل دلمهای قرمز/ دو عدد
-
پودر آویشن/ یک قاشق غذاخوری
-
پودر شوید/ یک قاشق غذاخوری
-
روغن زیتون/ سه قاشق غذاخوری
-
آب لیموترش تازه/ یک فنجان
-
نمک/ به میزان دلخواه
تعداد نفرات: 6 نفر
نکته: بعضی از لیوانها به شکل شیشه ترشی بوده و در فروشگاههای لوازم خانگی به فروش میرسند.
طرز تهیه:
-
پاستاها را به شکلی که همیشه میپزید، بپزید.
-
لوبیاها را بشویید.
-
سپس قابلمهای آب کنید و بعد از اینکه جوشید، به آن کمی نمک اضافه کرده و بعد لوبیاها را بریزید.
-
نعناع را پاک و سپس خیس کنید و بعد از مدت کوتاهی بشویید. بگذارید آب آن برود.
-
بعد از اینکه لوبیاها و پاستا پخت، آنها را با هم مخلوط کنید.
-
برگهای نعناع تازه را به آن اضافه کنید.
-
سپس ادویهها شامل پودر شوید خشک و آویشن را اضافه کنید.
-
هم بزنید تا ادویهها با لوبیاها و پاستاها مخلوط شوند.
-
سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
-
در این فاصله، فلفلها را بشویید.
-
سپس هر دو رنگ فلفل را به شکل مربعی ریزخرد کنید.
-
ظرف مخلوط پاستا و لوبیا را از یخچال بیرون بیاورید و فلفلهای خرد شده را اضافه کنید.
-
آبلیموترش تازه را بگیرید.
-
آن را با روغن زیتون و نمک مخلوط کنید. سپس چاشنی را هم اضافه کنید.
-
سالاد را خوب هم بزنید تا همه مواد به شکل متناسب با هم مخلوط شوند.
-
دوباره سالاد را به یخچال بازگردانید تا کاملا خنک شود.
-
سپس لیوان یا شیشه ترشیهای کوچک خالی را که از قبل جمعآوری کردهاید، از سالاد پر کنید.
-
دور آن را به شکل دلخواه تزئین کنید.
شیرینی سوسیسی
مواد لازم:
-
خمیر نان آماده/ 100گرم
-
سوسیس کوکتل/ یک کیلوگرم
-
ماست/ یک فنجان
-
دانه فلفل سیاه/ یک سوم فنجان
-
آرد سفید/ یک فنجان
-
تخممرغ/ یک عدد
-
روغن کانولای مخصوص سرخ کردن/ دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
-
خمیر نان را با کمک آرد باز کنید.
-
سپس آن را به شکل رشتههای بلند و باریک درآورید.
-
سوسیسها را از پوست جدا کرده و همراه با روغن داخل ماهیتابه بگذارید تا نیم پز شوند.
-
درغیر این صورت تغییر حجم سوسیس دراثر پختن، باعث آسیب دیدن نوار خمیری که روی آن میپیچید، خواهد شد. بگذارید سوسیسها کمی سرد شوند.
-
اکنون خمیرهای آماده شده را به شکل باندپیچی، دور سوسیسها بپیچید. فر را روی حرارت 180درجه سانتیگراد گرم کنید.
-
کف ظرف پیرکس، کمی آرد بریزید و سوسیسهای باند پیچی شده را داخل آن بچینید.
-
در ظرف را بگذارید و آن را بهمدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید.
-
در این فاصله تخممرغ را داخل کاسه شکسته و زرده و سفیده را خوب بزنید. خمیرها که خودشان را گرفتند، ظرف را از فر درآورده و با قلمو، یک لایه از تخممرغ را روی آن بزنید.
-
سپس ظرف را بدون گذاشتن در، داخل فر بازگردانید. حرارت را از بالا روی فر تنظیم کنید.
-
پنج دقیقه بعد ظرف را از داخل فر درآورید.
-
صبر کنید کمی خنک شوند و بعد با کمک ماست، برای سوسیسها چشم گذاشته و برای داخل آن از دانههای فلفل سیاه کمک بگیرید.
دسر ماست و نارنگی با بیسکوئیت شور
مواد لازم:
-
ماست شیرین چکیده / یک بسته نیم کیلویی
-
پیازچه خرد شده/ یک فنجان
-
نارنگی پَر شده/ دو فنجان
-
ساقه کرفس تازه خرد شده/ یک فنجان
-
تکههای آناناس تازه/ یک و نیم فنجان
-
بیسکوئیت شور/ دو بسته بزرگ
تعداد نفرات: 8نفر
نکته: اگر بهنظرتان طعم پیازچه با مواد دیگر همخوانی ندارد، میتوانید آن را حذف کرده و به جای آن میوه دیگری مانند پرتقال یا موز را اضافه کنید.
طرز تهیه:
-
پیازچهها را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
-
نارنگیها را بشویید، پوست بکنید.
-
بعد از اینکه نارنگی را از پوست نازک آن جدا کردید، آنها را هم به چند قسمت تقسیم کنید.
-
کرفس را پاک کرده و ساقههای تازه و نرم آن را جدا و خیس کنید.
-
بشویید و بعد از اینکه آب آن رفت، ریز خرد کنید.
-
آناناس را بشویید و بعد به مقدار لازم، از آن جدا کرده و سپس پوست بکنید و آن را به تکههای ریز خرد کنید.
-
اکنون همه این مواد اعم از پیازچه، کرفس، آناناس و نارنگی را با هم مخلوط کنید.
-
این مخلوط را به ماست اضافه کرده و هم بزنید.
-
سپس ماست را در ظرف مناسب بریزید و آن را داخل سینی بگذارید.
-
دور ظرف ماست، بیسکوئیت شور بچینید.
پیتزای بیسکوئیتی
مواد لازم:
-
بیسکوئیت شور ساده/ دو بسته بزرگ
-
ذرت/ دو فنجان
-
فلفل دلمهای قرمز خرده شده/ یک و نیم فنجان
-
برگ جعفری/ یک فنجان
-
پنیر پیتزای رنده شده/ یک و نیم فنجان
-
نمک/ یک سوم قاشق چایخوری
-
پودر آویشن/ یک قاشق چایخوری
-
پودر زنجبیل/ یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
-
قابلمه کوچکی را آب کنید و بعد از اینکه آب داخل آن جوشید، نمک را داخل آن بریزید و ذرتها را اضافه کنید.
-
در فاصله پختن ذرتها، فلفل دلمهای را بشویید و سپس آن را به شکل مربع ریز خرد کنید.
-
جعفری را پاک و خیس کنید و بعد از چند دقیقه بشویید. بگذارید آب آن برود. بعد از پختن ذرت، آن را آبکش کنید تا آب نداشته باشد.سپس آن را با فلفل قرمز خرد شده مخلوط کنید.
-
به آنها پودر آویشن و زنجبیل را اضافه کنید. هم بزنید تا ادویهها هم با مواد کاملا مخلوط شوند.
-
اکنون روی هر تکه بیسکوئیت، مقداری از مخلوط ذرت و فلفل خرد شده بگذارید. روی آن به مقدار لازم پنیر پیتزا بریزید.
-
سپس روی هر کدام به تعداد دلخواه برگ جعفری بچینید.
-
پیتزا حاضر است.
تعداد نفرات: 10نفر
نکته اول: میتوانید به جای بیسکوئیت، خمیر نان بخرید و آن را باز کنید و بعد به شکل نان پیتزای کوچک، قالب بزنید و در پایان هم مواد را روی آن بچینید.نکته دوم: به این پیتزای کوچک هر خوراکی دلخواه دیگری نیز میتوانید اضافه کنید. برای مثال؛ گوشت چرخ کرده، سبزیها و ادویههای دیگر. این بستگی به دلخواه و ذائقه شما دارد.
منبع:وب سایت همشهری
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.