title
کد خبر: 40456
00
پنیر حافظ سلامت قلب یا خطری برای بیماری های قلبی؟!

بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف روزانه پنیر می‌تواند به حفظ سلامت قلب کمک کند.

به گزارش بهداشت نیوز، متخصصان چینی در این بررسی دریافتند مصرف حدود ۴۰ گرم پنیر در روز می‌تواند در کاهش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی نقش داشته باشد.

این یافته‌های جدید بر اساس بررسی روی نتایج ۱۵ تحقیق به دست آمده که تاثیرات مصرف پنیر روی بیماری‌های قلبی-عروقی را مورد مطالعه قرار داده‌ است.

درحالی‌که پنیر حاوی مواد مغذی و مفید برای سلامتی همچون کلسیم، ویتامین‌های A و B-۱۲ است، منبع غنی از چربی‌های اشباع شده به حساب می‌آید که سطح کلسترول را افزایش می‌دهد و می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد. هرچند در این بررسی جدید آمده‌ است این محصول لبنی پر مصرف می‌تواند خلاف این تاثیر را بر سلامت قلب و عروق داشته باشد.

در این بررسی تاثیر مصرف پنیر در خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی و سکته مغزی مورد مطالعه قرار گرفت. یافته‌ها حاکی از آن است افرادی که به طور مرتب پنیر مصرف می‌کنند بیش از ۱۸ درصد کمتر احتمال دارد دچار بیماری‌های قلبی-عروقی شوند همچنین احتمال ابتلا به سکته مغزی در آنان نسبت به افرادی که میزان کمی پنیر مصرف می‌کنند ۱۰ درصد کمتر است.

 مدیکال نیوز تودی نوشت: محققان چینی همچنین اظهار کردند: این تاثیر مصرف پنیر در میان افرادی که در طول روز حدود ۴۰ گرم از این محصول لبنی مصرف می‌کنند، بیشتر است.


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز