title
کد خبر: 4131
00
چه عواملی باعث ایجاد «ویار دوران بارداری» می‌شوند

رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه شاهد عوامل ایجادکننده «ویار دوران بارداری» را تشریح کرد.

به گزارش بهداشت نیوز، سید مجید خدایی درباره ویار دوران بارداری اظهار داشت: ویار دوران بارداری معمولاً در سه‌ماهه اول بارداری شایع است و از هر 10 زن باردار، هشت نفر دچار آن می‌شوند.

به‌گفته وی ویار بارداری در اکثرموارد با تدابیر طب سنتی و رعایت رژیم غذایی قابل کنترل است، در موارد شدید، حتماً باید به پزشک متخصص زنان مراجعه کرد.

 عوامل ایجادکننده ویار دوران بارداری

رزیدنت طب سنتی ایران، دانشگاه شاهد تصریح کرد: سطح بالای هورمون حاملگی (HCG) در زنان باردار، معمولاً نشان‌دهنده این است که جنین در اوایل بارداری، به‌خوبی رشد می‌کند و آنچه نیاز دارد از بدن مادر برمی‌دارد, معمولاً این حالت تا زمانی که جفت به‌اندازه کافی رشد کند و بتواند مواد مورد نیاز جنین را از بدن مادر تأمین کند (هفته 16 ــ 14) ادامه  دارد.

خدایی یادآور شد: هورمونهای دیگر نظیر کورتیزول (هورمون استرس), خستگی و استرس, کمبود برخی مواد غذایی نظیر ویتامین B6 و منیزیوم می‌تواند منجر به تهوع و استفراغ شدید در بارداری شوند.

وی گفت: معمولاً در اکثر موارد، ویار حاملگی بعد از هفته 16 بارداری بهبود پیدا می‌کند اما در مواردی ممکن است زمان بیشتری طول بکشد و حتی گاهی تا آخر حاملگی ادامه یابد.

منبع: تسنیم


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز