title
کد خبر: 42266
00
 خوشمزه ترین شیرینی که بیماری ها را درمان می کند

محققان ایتالیا در جدیدترین مطالعات خود دریافتند آنتی اکسیدان موجود در شکلات تیره ممکن است افراد مبتلا به کاهش جریان خون در پا را بهبود بخشد.

به گزارش بهداشت نیوز، در یک مطالعه کوچک و جامع و با بررسی افرادی که دارای مشکلات عروقی در پاهای خود بودند دریافتند که خوردن شکلات سیاه باعث می شود بلافاطله پس از اثر آن راه رفتن آسان شود.


شکلات تیره سرشار از آنتی اکسیدان ها به نام پلی فنول است. محققان بر این باورند پلی فنول باعث بهبود جریان خون و شریان سریع در پاها می شود و می تواند برای بیماران مبتلا به ام اس نیز مفید باشد.


دکتر ریچارد Chazal، معاون رئیس جمهور از کالج آمریکایی قلب و عروق گفت: برخی از مواد شیمیایی درون شکلات تیره می تواند بر آنزیم های متابولیزه در بدن تاثیر بگذارد.


در بررسی آزمایشی درگیر در 20 نفر بین 60-78 ساله که از بیماری عروق محیطی، تنگ شدن عروق که حمل خون از قلب به پاها، شکم، بازوها و سر آرنج می برد دریافتند کاهش جریان خون می تواند باعث درد، گرفتگی و خستگی در پاها شود و راه رفتن را مشکل ساز کند.


محققان دریافتند که سطح اکسید نیتریک، گاز مربوط به بهبود جریان خون، پس از خوردن شکلات تیره بالاتر بود که سطح نیتریک اکسید بالاتر ممکن است مرتبط با گسترش عروق محیطی و بهبود توانایی بیمار برای راه رفتن باشد.


پزشکان همچنین توصیه کردند که شکلات پر از چربی و قند می باشد، و خوردن بیش از حد می تواند به مشکلات سلامتی مانند چاقی، دیابت و کلسترول بالا کمک  کند.

 

منبع: آریا


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
1399/07/15 - 15:510 0
خیلی مطلب شیرینی بود.
اینستاگرام بهداشت نیوز