title
کد خبر: 43905
00
چند نکته مهم برای سلامت مادران حامله شاغل

متخصص زنان و زایمان بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز، گفت: بارداری، بیماری نیست و مادران باردار شاغل، باید کمی با احتیاط رفتار کنند

کار کردن و بارداری با هم تناقض ندارند، به شرط آنکه مادر بتواند خود را با آن هماهنگ کند.

به گزارش بهداشت نیوز،  متخصص زنان و زایمان بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز، گفت: بارداری، بیماری نیست و مادران باردار شاغل، باید کمی با احتیاط رفتار کنند، زیرا طی سه ماه نخست بارداری، هیچگونه مانعی برای انجام فعالیت ‌های حرفه‌ ای که به آن عادت دارد، وجود ندارد، اما شغل های با تحرک فیزیکی زیاد و کارهای طاقت فرسا، باید در حاملگی محدود شوند.

دکتر "مریم زارع خفری"، به مادران باردار شاغل توصیه کرد: در سه ماهه دوم بارداری، باید بیشتر مراقب فعالیت زیاد بدنی باشید، ایستادن‌ های طولانی ‌مدت و انجام کارهای فیزیکی دشوار، اضافه وزن، سنگینی و فشار روی پاها، ایستادن و راه رفتن زیاد، برای مادر باردار مناسب نیست.

او فعالیت بدنی زیاد را یکی از عاملان زایمان پیش از موعد دانست و ادامه داد: از فعالیت‌های طولانی خودداری کنید و هر چند ساعت یک بار، به ویژه موقع خستگی، استراحت کنید و از بلند کردن وسایل سنگین بپرهیزید.

دکتر زارع، اضافه کرد: شیوه نشستن و وضعیت بدنی مادر باردار در محیط کار مهم است، کمردرد از جمله مشکلات و ناراحتی‌ های شایع در دوران بارداری است و برای پیشگیری از آن، استفاده از یک بالشت کوچک پشت کمر و در صورت امکان چند دقیقه دراز کشیدن در محل کار، توصیه می شود.

این متخصص زنان، به مادران باردار شاغل تاکید کرد: سعی کنید پشت میز توصیه ها؛کارتان صاف بنشینید، بلندی صندلی ‌تان را تنظیم کرده، تا متناسب با میزتان باشد، همچنین جوراب واریس بپوشید و پاهای خود را زیر میز کمی بالاتر از سطح زمین قرار دهید و اگر مجبور هستید نشسته کار کنید، از سه ماهه دوم بارداری به بعد پاهای ‌تان را دراز کنید تا دچار ورم پا نشوید.

او به مادران بارداری که مدت زمان طولانی باید سر پا بایستند، توصیه کرد: به طور کلی صاف بایستید و مرتب پاهایتان را عوض کنید، تا وزنتان روی یک پا نیفتد، همچنین فرقی نمی‌ کند کار شما ایستاده است یا نشسته، به هر حال هر از گاهی راه بروید و ماهیچه‌ های‌ خود را بکشید تا خون در بدن‌ شما به گردش بیفتد و حتی اگر فرصت قدم زدن ندارید، در کنار اتاق کارتان حرکات کششی انجام دهید.

دکتر زارع، بیان کرد: به همراه خود میوه و غلات به دفتر کارتان ببرید و مصرف کنید، همچنین خوردن حجم کم غذا در چند وعده، مانع از سنگین شدن معده و بروز حالت تهوع می ‌شود.


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
سمانه
1399/03/17 - 03:160 0
اگه علوم پزشکی میدونست که شما با جون مردم بازی میکنید بازم میگفت زایمان طبیعی ؟میخواید چی ثابت کنید که بیمارستان شوشتری بهترین بیمارستان هست از لحاظ اینکه با جون مادرها بازی میشه سزارین نمیکنید که بگید بیمارستانتون بهتره از هر لحاظ فقط طبیعی یه مشت دانشجو دماغ عملی ریختن اونجا فقط چپ و راست ادم معاینه میکنن و به زور و مردن و زنده شدن مادر میخواید بچه طبیعی به دنیا بیاد که فقط بگید بیمارستانتون عالیه با کدوم وجدان من زایمان کردم اما خدا میدونه چی به سرم اوردید
اینستاگرام بهداشت نیوز