title
کد خبر: 45225
00
مصرف سوسیس خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش می‌دهد

بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف تنها دو نوبت سوسیس در هفته خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش می‌دهد.

به گزارش بهداشت نیوز: متخصصان علوم پزشکی انگلیس در بررسی‌های جدید خود به شواهد بیشتری از مضرات مصرف گوشت‌های فرآوری شده برای سلامتی و ارتباط آن با افزایش احتمال ابتلا به سرطان پستان پی بردند.

به گفته متخصصان مصرف گوشت‌های فرآوری شده از قبیل سوسیس می‌تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را در زنان افزایش دهد.

متخصصان انگلیسی در بررسی روی بیش از ۲۶۰ هزار زن دریافتند خطر ابتلا به سرطان پستان در زنانی که روزانه بیش از ۹ گرم گوشت فرآوری شده مصرف می‌کنند بیش از یک پنجم بیشتر می‌شود.

هر چند این تیم تخصصی ارتباطی بین مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به سرطان پستان پیدا نکردند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، در سال ۲۰۱۵ میلادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) تایید کرد مصرف گوشت‌های فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد درحالیکه گوشت قرمز “احتمالا” برای انسان سرطان‌زاست. این نتیجه گیری از بازبینی نتایج بیش از ۸۰۰ مطالعه به دست آمده‌ است

 

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز