وی با بیان اینکه در کودکانی که سابقه بیماری‌های قلبی و عروقی دارند احتمال ابتلا به افزایش کلسترول بیشتراست، افزود: مصرف چربی‌هاى اشباع در چیپس، تنقلات و فست فودها، ژنتیک، چاقى، دیابت، عدم ورزش و تحرک بدنی از جمله عوامل خطرساز براى ابتلا به بیمارى قلبی مزمن است.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی اطفال خاطر نشان کرد: در برخی از کودکان افزایش کلسترول بدون هیچ نشانه‌ای به وجود می‌آید بنابراین تشخیص اختلالات شریانی با انجام سونوگرافی در کودکان سبب پیشگیری از بیماری‌های قلبی وعروقی در بزرگسالی می‌شود.

شیروانی با اشاره به افزایش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی در کودکانی که دارای سابقه‌ خانوادگی ابتلا به هیپرکلسترولمی و بیماری دیابت هستند،عنوان کرد: این کودکان ضرورت دارد که از سن ۲ تا ۱۰ سالگی از لحاظ میزان کلسترول مداوم مورد آزمایش و بررسی قرار گیرند.

وی با تاکید بر اینکه سندرم متابولیک در شهرها شایع‌تر است، اضافه کرد: جهت پیشگیری از افزایش کلسترول در کودکان ضرورت دارد که کودکان تحرک کافی و تغذیه مناسب داشته باشند، همچنین از مصرف زیاد کره و تخم‌مرغ بیش از ۳ بار در هفته برای این کودکان خودداری شود و مصرف میگو و کله‌پاچه حتی در کودکانی که جثه ضعیفی دارند، توصیه نمی‌شود.

 

منبع: طبنا