title
کد خبر: 47699
00
طرز تهیه مرغ با سس خامه‌ای لیمو و پنیر پارمسان

این غذای وسوسه‌انگیز را همراه با پاستای سبوسدار (قهوه‌ای) یا برنج قهوه‌ای سرو کنید. مصرف این غذا به دلیل کم‌کربوهیدرات بودن وعده سالم و مناسبی برای سالمندان محسوب می‌شود و مصرف آن باعث افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن‌ هم می‌شود.

به گزارش بهداشت نیوز، در دستور آشپزی امروز با استفاده از یک سس لیموی بسیار خوش‌مزه و لذیذ، شیوه پخت متداول مرغ پارمسان را متفاوت کرده و تنها با استفاده از چند ترکیب ساده و کمی هم خلاقیت آن را جایگزین سبک کلاسیک این غذا می‌کنیم. برای بیشتر لذت بردن هم، می‌توانید این غذای وسوسه‌انگیز را همراه با پاستای سبوسدار (قهوه‌ای) یا برنج قهوه‌ای سرو کنید. مصرف این غذا به دلیل کم‌کربوهیدرات بودن وعده سالم و مناسبی برای سالمندان محسوب می‌شود و مصرف آن باعث افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن‌ هم می‌شود.

 


مواد لازم برای ۴ نفر

 


آرد چند منظوره یک‌سوم فنجان
تخم‌مرغ ۲ عدد بزرگ 
پودر سوخاری سه‌چهارم فنجان
پنیر پارمسان رنده شده نصف‌فنجان
ادویه سالاد ۱ قاشق‌ چای‌خوری
پودر سیر ۱ قاشق‌ چای‌خوری
سینه مرغ بدون استخوان ۴ تکه (هر تکه حدود ۱۱۵ گرم) 
روغن زیتون فرابکر ۳ قاشق غذا‌خوری
سیر (ریز خرد شده) ۲ حبه
عصاره مرغ کم سدیم ۱ فنجان
آب‌لیمو یک‌چهارم فنجان
نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
خامه نصف‌فنجان 
جعفری تازه (خرد شده) یک‌چهارم فنجان

 


طرز تهیه

 


برای تهیه این غذا ابتدا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد را در ظرف کم‌عمقی بریزید و در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را بشکنید. سپس در یک ظرف کم‌عمق دیگر آرد سوخاری، یک‌چهارم فنجان پارمسان، ادویه سالاد و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. هربار یک تکه‌ مرغ را به ترتیب اول در ظرف حاوی آرد چند منظوره بزنید و با کمی تکان دادن آن اضافه آرد را بگیرید سپس سینه مرغ را در ظرف حاوی تخم‌مرغ زده و بعد به آرد سوخاری آغشته کنید. 
به خاطر داشته باشید، یک قاشق غذا‌خوری آرد را در یک کاسه کوچک جداگانه نگه دارید (بعدا استفاده خواهد شد) و مابقی آرد، تخم‌مرغ و آرد سوخاری را دور بریزید. حالا یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله نسبتا زیاد قرار دهید و ۱ قاشق غذا‌خوری روغن در آن بریزید تا داغ شود. به محض اینکه روغن داغ شد ۲ تکه مرغ را در ماهیتابه قرار دهید تا سرخ و پخته شوند. بگذارید هر طرف تکه مرغ‌ها ۱ یا ۲ دقیقه سرخ شود تا  طلایی رنگ شوند. مرغ‌های سرخ شده را روی کاغذ روغنی مخصوص پخت قرار دهید و شعله را کم کنید و مجددا ۱ قاشق روغن در تابه بریزید و ۲ تکه مرغ باقی مانده را هم سرخ کنید و به شیوه قبلی روی کاغذ روغنی مخصوص پخت قرار دهید. حالا سینی مرغ‌ها را در فر بگذارید تا کاملا پخته شوند به طور میانگین ۱۰ دقیقه زمان کافی خواهد بود. در همین حین، تابه را شسته و مجددا یک قاشق غذا‌خوری روغن در آن بریزید و شعله را زیاد کنید تا روغن داغ شود. 
سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و بوی آن بلند شود تقریبا ۳۰ ثانیه زمان کافی است. سپس عصاره مرغ، آب‌لیمو و نمک هم را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. خامه را اضافه کنید و ۱ قاشق آردی که از قبل نگه داشته بودید را با آن مخلوط کنید. هر از گاهی سس را هم بزنید تا حجم آن کمی کم شده و به میزانی غلیظ شود که روی سطح پشتی قاشق بماند و نریزد. بعد از ۸ تا ۱۰ دقیقه تابه را از روی شعله بردارید. مرغ‌ها را در یک بشقاب بزرگ بچینید و سس را کم‌کم روی همه سطح مرغ‌ها بریزید. روی سس را با ما‌بقی پنیر پارمسان و جعفری‌های تازه تزئین کنید و از طعم بی‌نظیر این غذا لذت ببرید. 

 


ارزش تغذیه‌ای


هر وعده از این غذا حاوی ۳۷۸ کیلوکالری انرژی
 ۲۱ گرم چربی (۶ گرم چربی اشباع)
۱ گرم فیبر
 ۱۵ گرم کربوهیدرات
 ۳۱ گرم پروتئین
 ۳۰ میکروگرم فولات
 ۱۳۰ میلی‌گرم کلسترول
 ۲ گرم قند
صفر گرم شکر افزودنی
 ۶۰۴ واحد بین‌المللی ویتامین A
 ۲۲ میلی‌گرم ویتامین C
 ۱۴۶ میلی‌گرم کلسیم
 ۲ میلی‌گرم آهن
 ۴۶۶ میلی‌گرم سدیم
و ۳۸۷ میلی‌گرم پتاسیم است.

منبع: سلامتیسم


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز