کد خبر: 56042
ف
 شیرینی گل رز
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و شیرعسلی را به آن بیفزائید.

مواد لازم شیرینی گل رز

کره نرم                         125 گرم

شکر دانه ریز                  40 گرم

شیرعسلی                  نصف قوطی (حدود 180 گرم)

تخم‌مرغ                       1 عدد

وانیلین                        یک هشتم قاشق چایخوری

آرد                              200 گرم

بیکینگ‌پودر                  یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک                          1 پینچ

روش تهیه شیرینی گل رز

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و شیرعسلی را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس تخم‌مرغ و وانیلین را اضافه نمائید و بعد آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را به مایه افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2 میلی‌متر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس هر بار 4 عدد از خمیرها را به شکلی که لبه‌هایشان اندکی روی هم قرار بگیرند، رول کنید و از وسط برش دهید تا به شکل گل رز درآید و با فاصله روی سینی بچینید.

سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.

منبعک زندگی آنلاین


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.