فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و شیرعسلی را به آن بیفزائید.
مواد لازم شیرینی گل رز
کره نرم 125 گرم
شکر دانه ریز 40 گرم
شیرعسلی نصف قوطی (حدود 180 گرم)
تخممرغ 1 عدد
وانیلین یک هشتم قاشق چایخوری
آرد 200 گرم
بیکینگپودر یکچهارم قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
روش تهیه شیرینی گل رز
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و شیرعسلی را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس تخممرغ و وانیلین را اضافه نمائید و بعد آرد، بیکینگپودر و نمک را به مایه افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس هر بار 4 عدد از خمیرها را به شکلی که لبههایشان اندکی روی هم قرار بگیرند، رول کنید و از وسط برش دهید تا به شکل گل رز درآید و با فاصله روی سینی بچینید.
سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.
منبعک زندگی آنلاین
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.