title
کد خبر: 5770
ف
 بعد از خوردن یک برش پیتزا چه اتفاقی در بدن می‌افتد؟
یکی از غذاهای پرطرفدار به خصوص در بین جوانان پیتزا است، اما آیا می‌دانید بعد از خوردن این غذا چه اتفاقاتی در بدن می‌افتد؟

به گزارش بهداشت نیوز، آمار اضافه وزن در کشور ما به‌ویژه در بین جوانان،‌ نگران کننده است. در مطلبی که می‌خوانید، مقایسه‌ای بین مصرف یک برش پیتزا با یک کاسه سالاد صورت گرفته است. شک نداریم که طعم پیتزا بسیار خوشمزه‌تر از یک کاسه سالاد پر از سبزی با مزه معمولی است، اما این بار مطلب را کامل بخوانیم و بعد تصمیم بگیریم این هفته،‌ پایان هفته را چطور سالم‌تر بگذرانیم.

حدود یک ساعت بعد از خوردن پیتزا،‌ میزان قند خون به شکل سابق برگشته و با کاهش میزان قند خون فعالیت هورمون گرلین افزایش پیدا می‌کند. به همین دلیل دوباره احساس گرسنگی خواهید کرد. این جاست که با خوردن مجدد،‌ زمینه افزایش وزن فراهم می‌شود.
 
بعد از خوردن یک برش پیتزا چه اتفاقی در بدن می‌افتد؟
 
مصرف پیتزا و غذاهای مشابه یک یا دو بار در ماه اشکالی ندارد، اما اگر بنیه غذایی افراد به طور روزانه تغییر کند و به سمت این مواد غذایی سوق پیدا کند به بیماری های غیر واگیر مبتلا می شود.
 
مصرف بیش از اندازه پیتزا باعث جذب اسید چرب ترانس در بدن می شود که وجود این ماده در روغن و چربی برای سلامتی مضر بوده و موجب بروز بیماریهای قلبی، گرفتگی عروق، کبد چرب و سرطان می شود.
 
اختلال در گوارش با مصرف سوسیس و کالباس
ترکیبات موجود در سوسیس و کالباس اعم از روغن، ادویه و موادی که علاوه بر گوشت و مرغ به سوسیس و کالباس اضافه می شوند، همگی روی عملکرد دستگاه گوارش تاثیر سو می گذارند. 
 
پیتزا؛ نمک خالص
یک تکه متوسط پیتزای پپرونی محتوی 680 میلی‌گرم نمک، 12 گرم چربی که 15 گرم آن چربی اشباع و 300 واحد کالری است اما آیا ما فقط به خوردن یک تکه بسنده می‌کنیم؟
 
خوردن سه تکه پیتزا سبب جذب 2 هزار میلی‌گرم نمک می‌شود که این میزان تقریبا به اندازه میزان مجاز نمک مورد نیاز برای بدن است که 2 هزار و 300 میلی‌گرم عنوان شده است. با این تفاوت که این حجم نمک تنها در یک وعده غذایی وارد بدن می‌شود.
 
خوردن نمک فراوان سبب افزایش فشار خون و بیماری‌های قلبی شده که این عوامل سبب بروز بیماری‌ و مرگ زودرس می‌شوند. 
 
ریفلاکس؛ به دلیل مخمر موجود در خمیر پیتزا ممکن است افراد دچار افزایش اسید معده و ریفلاکس شوند. افرادی هم که مبتلا به مشکلات گوارشی هستند باید در مصرف پیتزا احتیاط کنند.
 
حساسیت به شیر؛ اگر در پخت خمیر پیتزا به جای آب از شیر استفاده کرده باشند، افراد مبتلا به حساسیت به لبنیات یا عدم تحمل لاکتوز نباید آن را مصرف کنند.
 
همراه پیتزا، سبزیجات و پس از آن میوه بخورید
ویتامین C تنها ریزمغذی کارایی است که می تواند اثر مخرب ترکیب سرطانزای نیتروزآمین را که حاصل ترکیب نیترات سوسیس و کالباس با اسیدآمینه بدن است، در دستگاه گوارش تقلیل دهد.
 
به همین دلیل سبزیجاتی همچون فلفل دلمه ای، سالاد کاهو یا کلم با چاشنی آبلیمو یا آبغوره، گوجه فرنگی تازه، زیتون سبز یا سیاه، ذرت و نخودفرنگی یا انواع میوه ها بخصوص مرکبات، پس از صرف پیتزا یا فرآورده های گوشتی توصیه می شود، اگر هم میوه و سبزی در دسترس نبود، می توانید از آبلیموی تازه یا چای که مدر و دفع کننده سموم بدن است، استفاده کنید.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • سکته بر اثر تپش نامنظم قلب
  • تاثیر کتاب بر مغز کودکان
  • موادغذایی برای درمان وزوز گوش
  • آیا معده شما صدمه دیده است؟ 12 تا از چیزهایی که معده شما سعی دارد به شما بگوید
  • بروز مشکلات روانی در کودکان با مصرف غذاهای چرب
  • عوارض پرخوری را می دانید؟
  • با گیاه اقاقیا این بیماری ها را درمان کنید!
  • نگاهی آماری به وضعیت موتورسواران در پایتخت /اینفوگرافیک
  • 5 دلیل برای تاخیر در اولین حمام بچه
  • روش رنگ کردن مو با آبلیمو
  • خواص روغن بابونه برای زیبایی پوست و مو
  • استرس بدن را فرسوده می کند
  • از گیاه گالگا بیشتر بدانید
  • آب سبک چیست و چه تاثیری بر شستشوی مو دارد؟
  • ماساژ درمانی با سنگ داغ چه فوایدی دارد؟
  • فضاهای سبز را به آتش نکشیم
  • بایدهای پیشگیری از پوسیدگی دندان
  • خطرات جانبی مسکن های حاوی مواد مخدر برای مادر و کودک
  • تالاب قره قشلاق بناب + عکس
  • پیرترین درخت آمریکا به تبر سپرده شد+ تصاویر
  • پرخاشگری با خشم متفاوت است
  • مغزتان را با این بازی ها به چالش بکشید
  • چرا زمانی که ناراحت هستیم به دیگران گیر می دهیم؟
  • سرکه موثرترین ماده برای مبارزه با چربی بدن
  • شیر تقویت کننده قلب
  • 5 بیماری که از روی بوی دهان قابل تشخیص هستند
  • سلامت قلب تان را در ۶۰ ثانیه امتحان کنید!
  • عوارض مصرف نوشابه در کودکان
  • چند اشتباه ساده دویدن که هر روز دچار آن می شوید
  • چند ورزش برای کاهش عصبانیت
  • نشانه های بروز آرتروز کمر چیست
  • مفیدترین غذاهای پرچرب
  • سم زدایی بدن با این موادغذایی
  • مصرف هفتگی شکلات ریسک ابتلا به دیابت را کاهش میدهد
  • گام های موفق ایران دراستفاده ازسلولهای بنیادی در حوزه چشم
  • ژن درمانی، چشم اندازی نو در درمان هموفیلی
  • شیوه ای جدید برای تشخیص زودهنگام آب سیاه
  • وزیر بهداشت با آیت الله سیستانی در نجف دیدار کرد
  • نشست بررسی طرح مقابله با ریزگردهای خوزستان برگزار شد
  • 15 هزار کولبر بیمه می شوند
  • شرکت نفت مکلف به رفع موانع آبگیری هورالعظیم شد
  • فرهنگ رانندگی به اصلاح آموزش نیاز دارد
  • رژیم غذایی گیاهی و کمبودهایی که برای بدن ایجاد می‌کند
  • صادرات خاک های مرتعی و جنگلی به هر طریقی غیرقانونی است
  • تکنیک‌های ارتباط کلامی موفق
  • لزوم آموزش مهارت مخالفت کردن به کودکان
  • مکمل‌های ب ۱۲ کم‌خونی شما را بهبود می‌بخشد
  • 5 راز زنانی که سازمان یافته تر از شما هستند
  • گرمای جهانی اقیانوس‌ها را سمی‌تر می‌کند
  • برنامه یکپارچه مدیریت پایدار منابع آب در حوضه دریاچه ارومیه آغاز شد