title
کد خبر: 6002
ف
توسط محققان ایرانی؛
تشخیص عسل طبیعی از صنعتی ممکن شد
محققان کشور موفق به ساخت کیت عسل شدند تا مصرف کنندگان بتوانند عسل طبیعی از صنعتی را با کمترین هزینه تشخیص دهند.
به گزارش بهداشت‌نیوزعباس ابراهیمی مجری طرح «کیت شیمیایی برای تشخیص عسل طبیعی از عسل صنعتی» با بیان اینکه امروزه مهم ترین دغدغه مصرف کنندگان عسل، اطمینان از کیفیت این ماده غذایی است، اظهار داشت: با توجه به اینکه عسل حاوی ترکیبات مختلفی است؛ تعیین کیفیت آن نیاز به یک آزمایشگاه دارد و با صرف هزینه زیادی همراه است
 
وی افزود: از این رو درصدد آمدیم تا یک کیت طراحی کنیم تا این تشخیص به راحتی و در کمترین زمان ممکن اتفاق بیافتد.
 
ابراهیمی در خصوص این کیت عنوان کرد: کیت حاضر بر اساس ارزیابی دو آنزیم گلوکز اکسید دار و دیاستاز و  ماده هیدروکسی متیل فورفورال در عسل طراحی شده است.
 
وی با بیان اینکه آنزیم های گلوکز اکسیداز و دیاستاز از طریق زنبور وارد عسل می شوند، گفت: عسل های صنعتی فاقد این آنزیم هستند؛ هیدورکسی متیل فورفورال نیز تحت حرارت یا شرایط اسیدی از فروکتوز حاصل می شود؛ عسل های تقلبی تهیه شده از طریق هیدرولیز مواد قندی حاوی مقادیر زیادی از این ترکیب هستند.
 
وی اظهار داشت: در عسل طبیعی نیز بر اثر حرارت یا نگهداری زیاد، این ترکیب به تدریج در مقادیر کم تشکیل می شود.
 
ابراهیمی با بیان اینکه این کیت ساده و کم هزینه را برای شناسایی این مواد در راستای تشخیص عسل سنتی از صنعتی طراحی کردیم، گفت: این کیت میزان فعالیت های آنزیم های موجود در عسل را تعیین می کند و می تواند درصد عسل خالص را از غیر خالص تشخیص دهد. همچنین به واسطه این کیت می توان میزان قند مصنوعی در عسل را تشخیص داد.
 
به گزارش مهر، این طرح که توسط سید حسین صفوی و عباس ابراهیمی انجام گرفته در هجدهمین جشنواره خوارزمی رتبه دوم شیمی را کسب کرده است.
منبع: مهر

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • سکته بر اثر تپش نامنظم قلب
  • تاثیر کتاب بر مغز کودکان
  • موادغذایی برای درمان وزوز گوش
  • آیا معده شما صدمه دیده است؟ 12 تا از چیزهایی که معده شما سعی دارد به شما بگوید
  • بروز مشکلات روانی در کودکان با مصرف غذاهای چرب
  • عوارض پرخوری را می دانید؟
  • با گیاه اقاقیا این بیماری ها را درمان کنید!
  • نگاهی آماری به وضعیت موتورسواران در پایتخت /اینفوگرافیک
  • 5 دلیل برای تاخیر در اولین حمام بچه
  • روش رنگ کردن مو با آبلیمو
  • خواص روغن بابونه برای زیبایی پوست و مو
  • استرس بدن را فرسوده می کند
  • از گیاه گالگا بیشتر بدانید
  • آب سبک چیست و چه تاثیری بر شستشوی مو دارد؟
  • ماساژ درمانی با سنگ داغ چه فوایدی دارد؟
  • فضاهای سبز را به آتش نکشیم
  • بایدهای پیشگیری از پوسیدگی دندان
  • خطرات جانبی مسکن های حاوی مواد مخدر برای مادر و کودک
  • تالاب قره قشلاق بناب + عکس
  • پیرترین درخت آمریکا به تبر سپرده شد+ تصاویر
  • پرخاشگری با خشم متفاوت است
  • مغزتان را با این بازی ها به چالش بکشید
  • چرا زمانی که ناراحت هستیم به دیگران گیر می دهیم؟
  • سرکه موثرترین ماده برای مبارزه با چربی بدن
  • شیر تقویت کننده قلب
  • 5 بیماری که از روی بوی دهان قابل تشخیص هستند
  • سلامت قلب تان را در ۶۰ ثانیه امتحان کنید!
  • عوارض مصرف نوشابه در کودکان
  • چند اشتباه ساده دویدن که هر روز دچار آن می شوید
  • چند ورزش برای کاهش عصبانیت
  • نشانه های بروز آرتروز کمر چیست
  • مفیدترین غذاهای پرچرب
  • سم زدایی بدن با این موادغذایی
  • مصرف هفتگی شکلات ریسک ابتلا به دیابت را کاهش میدهد
  • گام های موفق ایران دراستفاده ازسلولهای بنیادی در حوزه چشم
  • ژن درمانی، چشم اندازی نو در درمان هموفیلی
  • شیوه ای جدید برای تشخیص زودهنگام آب سیاه
  • وزیر بهداشت با آیت الله سیستانی در نجف دیدار کرد
  • نشست بررسی طرح مقابله با ریزگردهای خوزستان برگزار شد
  • 15 هزار کولبر بیمه می شوند
  • شرکت نفت مکلف به رفع موانع آبگیری هورالعظیم شد
  • فرهنگ رانندگی به اصلاح آموزش نیاز دارد
  • رژیم غذایی گیاهی و کمبودهایی که برای بدن ایجاد می‌کند
  • صادرات خاک های مرتعی و جنگلی به هر طریقی غیرقانونی است
  • تکنیک‌های ارتباط کلامی موفق
  • لزوم آموزش مهارت مخالفت کردن به کودکان
  • مکمل‌های ب ۱۲ کم‌خونی شما را بهبود می‌بخشد
  • 5 راز زنانی که سازمان یافته تر از شما هستند
  • گرمای جهانی اقیانوس‌ها را سمی‌تر می‌کند
  • برنامه یکپارچه مدیریت پایدار منابع آب در حوضه دریاچه ارومیه آغاز شد