title
کد خبر: 60086
00
ترمیم آسیب مغزی با سلول های بنیادی

محققان یک نوع جدید سلول بنیادی کشف کرده اند که می تواند به مغز در ترمیم آسیب وارده به این اندام و یا درمان بیماری های ناتوان کننده ای مانند آلزایمر کمک کند.

به گزارش بهداشت نیوز ، این سلول بنیادی به نام G2 quiescent stem cell که توسط محققان دانشگاه کمبریج در انگلیس کشف شد، یکی از چند سلول بنیادی غیرفعال در مغز است.اما این نوع سلول بنیادی نسبت به سایر سلول های بنیادی پتانسیل بیشتری برای باززایی دارد. این نوع سلول بنیادی مانند سایر سلول های بنیادی می تواند تمام انواع مختلف سلول ها را بر حسب میزان نیاز بدن تولید کند.


محققان خاطرنشان کردند که در صورت کشف روش هایی برای فعال سازی و استفاده از این سلول های بنیادی، در نهایت می توان از آنها به جای فرآیندهای تهاجمی جراحی استفاده کرد.محققان یادآوری کردند که توانایی خودترمیمی مغز مناسب نیست اما این سلول های بنیادی تازه کشف شده نشان می دهند که روشی برای تقویت این توانایی وجود دارد.


به گفته محققان، این سلول های بنیادی در وضعیت غیرفعال قرار دارند اما زمانی که فعال شوند می توانند سلول های مغزی مهم را تولید کنند.


اما این تحقیق جدید تنها به مغز محدود نمی شود و محققان تصور می کنند که در نهایت این نوع سلول های بنیادی را می توان در سایر اندام ها نیز کشف کرد، دستاوردی که می تواند به تقویت پزشکی ترمیمی و یا ابداع پزشکی ترمیمی جدید کمک کند.


این تحقیق در مجله Science منتشر شده است.

 


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز