title
کد خبر: 6485
00
مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد؛
بازرسان بهداشت محیط متولی کیفیت نان می شوند

مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، از وجود ۲۰۰ نوع استاندارد برای نان و تجهیزات نانوایی در کشور خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز، غلامرضا قاسمپور در اولین همایش نان سالم با اعلام اینکه هر دو سال یکبار استاندارد نان و نانوایی ها به درخواست سه وزارتخانه بهداشت، صنعت و جهاد کشاورزی تجدید نظر می شود، گفت: ۲۰۰ نوع استاندارد برای نان و تجهیزات نانوایی های کشور داریم.

وی با تاکید بر اینکه هر ۴ نوع نان سنتی از استاندارد لازم برخوردارند، تصریح کرد: آرد هر کدام از نان های سنگک، لواش، بربری و تافتون، دارای ویژگی های خاص خودش است.

قاسمپور با اعلام این مطلب که استاندارد فضا و تجهیزات نانوایی ها برای پخت نان سنتی تعریف شده است، افزود: در دولت یازدهم، دو بار شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به ریاست رئیس جمهوری تشکیل شده که بیشترین مباحث این جلسات بر سر گندم، آرد و نان بوده است.

مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به اقدامات خوبی که تاکنون برای تهیه نان سالم و بهداشتی انجام شده است، گفت: اسفند سال گذشته بود که تصویب شد برای تهیه استاندارد نان، همه دستگاه های درگیر با معاونت بهداشتی وزارت بهداشت همکاری کنند.

وی ادامه داد: قرار است کمک کنیم تا بازرسان بهداشت محیط به عنوان متولی کیفیت نان معرفی شوند.

قاسمپور همچنین به کاهش مصرف نمک در نان های سنتی اشاره کرد و افزود: برای ۴ نان سنتی، استاندارد نمک مصرفی را اصلاح کردیم و در مورد استفاده از سبوس نیز تجدید نظر خواهیم کرد.(مهر)


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز