ریفلاکس معده مشکلی است که بسیاری با آن دست به گریبان هستند. برای دوری از ابتلا یا تشدید این وضعیت، برخی توصیه های غذایی مبنی بر عدم مصرف خوراکی های تشدید کننده ریفلاکس را باید جدی گرفت.
به گزارش «بهداشت نیوز»
انواع مرکبات
مصرف انواع مرکبات، مثلا در قالب یک لیوان آب پرتقال یا مقدار زیادی آب لیموی تازه همراه با غذا، میتواند افراد مبتلا به بیماری ریفلاکس را با مشکل مواجه کند. متخصصان تاکید میکنند که مصرف آب مرکبات مستقیما باعث ابتلا به بیماری ریفلاکس نمیشود، اما این محصولات میتوانند سوزش سر معده و علائم دیگر این بیماری را موقتا تشدید کنند.
سیر و پیاز
پیاز میتواند یکی از بدترین انتخاب های غذایی برای افراد مبتلا به بیماری ریفلاکس، خصوصا در موارد شدید، باشد. البته سیر هم میتواند اثرات زیان باری برای این بیماران داشته باشد، اما به اندازه پیاز مشکل ساز نیست. با این حال، اگر سیر و پیاز را در کنار هم مصرف کنید، در بیشتر موارد میتواند بیماری ریفلاکس را تشدید کند.
نعناع
مصرف چای نعناع بعد از شام، یکی از عادت های رایج در بین مردم جهان است که اثرات خوبی هم برای دستگاه گوارش دارد. حتی متخصصان نیز استفاده از این چای را توصیه میکنند. با این حال، مصرف چای نعناع واقعا میتواند علائم بیماری ریفلاکس را تشدید کند. علت اصلیاش این است که نعناع، اسفنکتر تحتانی مری (LOS) را شُل میکند و باعث میشود که اسید معده به درون مری برگردد.
منبع: آشپزباشی
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.