کد خبر: 9608
تاریخ انتشار: سه شنبه 03 اسفند 1395 - 20:15
این روزها فصل میوه خوشبوی «به» است، پس بد ندیدیم کمی در خصوص فواید آن اطلاع رسانی کنیم.
به گزارش «بهداشت نیوز»
- مصرف «به» برای تجدید روحیه و خوشحال شدن افراد مفید است و به علاوه باعث از بین رفتن افسردگی ناشی از انواع سردردها خواهد شد.
- «به» تقویت کننده قلب، کبد و معده است.
- مصرف این میوه برای زخم معده مفید است و به علاوه اشتها را نیز تحریک میکند.
- مصرف «به» برای افرادی که مبتلا به سرماخوردگی هستند نیز مفید است و سینه را نرم میکند.
- ادرار آور بودن، کمک به هضم غذا و از بین بردن بوی بد دهان را از دیگر خواص «به» است.
- گذاشتن چند قاچ «به» تازه بر روی پلک میتواند به تسکین التهاب آن کمک کند.
- این میوه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر برای افرادی که قصد افزایش وزن دارند، مفید نیست.
- «به» به دلیل حجم بالای آنتیاکسیدان یک میوه ضد سرطان است.
- مصرف دانه «به» برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است.
- دانه «به» ضد تب است و برای اسهال نیز مفید است و به علاوه لعاب آن برای ترمیم زخم ها و سختگی پوست بسیار اثرگذار است.
- جویدن دانه «به» برای رفع کندی دندانها نیز مفید است.
- «به» را به شکلهای مختلف بخارپز، آب پز، کبابی و تنوری نیز می شود استفاده کرد.
منبع: آشپزباشی
ارسال نظر
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.