title
کد خبر: 37755
00
روش های جدا و برشته کردن تخمه کدو

کدو تنبل یکی از میوه های پرمصرف پاییزیه که علاوه بر خود میوه از تخمه هاش هم میشه به عنوان یه میان وعده خوشمزه پاییزی استفاده کرد. اما درست کردن تخمه کدو شیوه های مختلفی داره که تو این مطلب ۳ تا از روش هاشو براتون توضیح دادم.

به گزارش بهداشت نیوز:

چگونه تخمه ها را از کدو جدا کنیم

برشته کردن تخمه کدو

گام اول: کدو را نصف کنید و دانه ها را بیرون بیاورید و لایه های چسبیده به تخمه ها را از آن ها جدا کنید.

برشته کردن تخمه کدو

گام دوم: تخمه را تمیز بشوئید و روی یک دستمال کاغذی بریزید و خشک کنید. سپس فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

روش اول

مواد مورد نیاز:

½ پیمانه تخمه کدو

½ قاشق غذاخوری کره آب شده

½ قاشق چای خوری نمک

¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه

تخمه ها را داخل ظرفی بریزید و کره و نمک و فلفل را روی آن ها بریزید.

سپس تخمه ها را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی لبه های تخمه ها طلایی مایل به قهوه ای شود آماده خوردن است.

برشته کردن تخمه کدو

روش دوم

مواد مورد نیاز:

½ پیمانه تخمه کدو

½ قاشق غذاخوری کره آب شده

½ قاشق چای خوری دارچین

۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

تخمه ها را داخل ظرفی ریخته و با کره، شکر و دارچین ترکیب کنید.

سپس تخمه ها را روی یک کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید. وسط پخت تخمه ها را زیر و رو کنید. زمانی که کناره های تخمه ها طلایی مایل به قهوه ای باشد آماده خوردن است.

بو دادن تخمه کدو

روش سوم

مواد مورد نیاز:

½ پیمانه تخمه کدو

½ قاشق غذاخوری کره آب شده

½ قاشق چای خوری نمک

¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه

½ قاشق چای خوری رزماری خشک

تخمه ها را با کره، فلفل، نمک و رزماری ترکیب کنید. سپس تخمه ها را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. اواسط پخت تخمه ها را زیر و رو کنید.

بو دادن تخمه کدو

 

بدونیم


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز