title
کد خبر: 51328
00
 بزرگ‌ترین باورهای غلط درباره‌ رژیم غذایی

اطلاعات غلط بسیاری در مورد رژیم غذایی و سلامتی وجود دارد و گاهی اوقات تشخیص دادن حقایق از باورهای غلط می‌تواند بسیار سخت باشد. در اینجا درباره‌ی ۶ مورد از باورهای غلط رژیم غذایی صحبت می‌کنیم و حقایق مربوط به هرکدام را بیان می‌نماییم.

به گزارش بهداشت نیوز، اطلاعات غلط بسیاری در مورد رژیم غذایی و سلامتی وجود دارد و گاهی اوقات تشخیص دادن حقایق از باورهای غلط می‌تواند بسیار سخت باشد. در اینجا درباره‌ی ۶ مورد از باورهای غلط رژیم غذایی صحبت می‌کنیم و حقایق مربوط به هرکدام را بیان می‌نماییم.

 

باور شماره‌ی ۱: سالادها بهترین غذاهای رژیمی هستند

حقیقت: این جمله که «سالادها سالم هستند» درواقع یکی از بزرگ‌ترین باورهای غلط در مورد رژیم غذایی است. سالادها قطعا می‌توانند سالم باشند و هیچ شکی در این مورد وجود ندارد اما فقط در صورتی سالم هستند که حاوی سبزیجات و سس‌های کم‌چرب باشند. درغیر اینصورت اگر پر از پنیر، نان‌های کروتان، سس‌های چرب و خامه‌ای و سایرمواد پرچرب و پرکالری باشند، می‌توانند به‌سرعت ناسالم شوند.

 

 

باور شماره‌ی ۲: چندین وعده‌ی غذایی کوچک در روز، بهتر از چند وعده‌ی بزرگ است

حقیقت: این مورد تا حدودی درست است. برخی از افراد متوجه می‌شوند که خوردن چند وعده غذای کوچک‌تر در طول روز باعث می‌شود که کمتر غذا بخورند و در عین حال احساس سیری کنند. اما متأسفانه این تاکتیک می‌تواند برای سایر افراد، اثری معکوس داشته باشد.

اگر تمایل دارید که در وعده‌های غذایی پرخوری کنید یا با اندازه‌های سهم‌های غذایی مشکل دارید، خوردن چندین وعده‌ی غذایی کوچک در روز درواقع می‌تواند اوضاع را بدتر کند و به شما فرصت بیشتری برای مصرف غذای بیش‌ازحد بدهد. درنتیجه اینکه آیا وعده‌های غذایی کوچک و مکرر، بهتر از چند وعده‌ی غذایی بزرگ هستند یا نه، به عادات غذایی خودتان بستگی دارد.

 

 

باور شماره‌ی ۳: کاهش کربوهیدرات‌ها، بهترین راه برای کم کردن وزن است

حقیقت: واقعا بستگی دارد که این سوال را از چه کسی بپرسید. تحقیقات پزشکی مختلف به رژیم‌های غذایی کم‌کربوهیدرات، رژیم‌های کم‌چربی و رژیم‌های غنی از غلات کامل و انواع بی‌شمار دیگر، به‌عنوان «بهترین راه» برای کاهش وزن اشاره‌ کرده‌اند اما درواقع هیچ اتفاق نظری در مورد بهترین راه برای کاهش وزن وجود ندارد.

برخی از مردم متوجه می‌شوند که یک رژیم غذایی کم‌کربوهیدرات و سرشار از پروتئین، چربی و سبزیجات به کاهش وزن آنها کمک می‌کند. با این حال اکثر رژیم‌های کم‌کربوهیدرات، بیشتر برای کنترل قند خون هستند تا کمک به کاهش وزن.

 

 

باور شماره‌ی ۴: برای کاهش وزن سریع‌تر، قبل و بعد از تمرینات غذا بخورید

حقیقت: درواقع این مورد هیچ پایه و اساسی ندارد. در حالیکه این درست است که ورزشکاران و بدنسازان باید قبل و بعد از تمرینات‌شان غذا بخورند اما بسیاری از ما به این همه کالری اضافه نیاز نداریم. یک وعده‌ی غذایی کوچک پس از تمرین (کمتر از ۵۰۰ کالری) می‌تواند برای پر کردن مجدد ذخایر انرژی شما مفید باشد اما باعث نمی‌شود که سریع‌تر وزن کم کنید.

 

 

باور شماره‌ی ۵: برای کاهش وزن، مقدار زیادی فیبر مصرف کنید

حقیقت: خوردن فیبر برای شما مفید است اما زیاده‌روی در مصرف آن کمکی به شما نمی‌کند. درواقع خوردن فیبر بیش‌ازحد می‌تواند باعث مشکلات گوارشی شود، بخصوص اگر آب کافی مصرف نکنید. مراقب آن دسته از توصیه‌های رژیمی که می‌گویند باید مقدار زیادی از یک چیز را بخورید، باشید. چون درواقع هیچ ماده‌ی جادویی وجود ندارد که به کاهش وزن کمک کند.

 

 

باور شماره‌ی ۶: تمام کاری که باید انجام دهید، آن است که از شر قند خلاص شوید

حقیقت: اگر به دنبال کاهش وزن هستید، قطعا خوب است که مصرف قند تصفیه‌شده را کاهش دهید اما غذا خوردن سالم، چیزی فراتر از صرفا کاهش مصرف قند است. مراقب چربی‌های افزوده، غذاهای سرخ‌شده، سدیم و به‌طور کلی پرخوری باشید.

 

منبع: راستینه

 


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز