title
کد خبر: 56095
00
آیا این مشتقات غذایی باعث چاقی می شوند؟

هنگام برنامه ریزی یک وعده غذایی سالم، ممکن است تعجب کنید که یاد بگیرید باید از مصرف گندم، ذرت و سویا اجتناب کنید. این امر به این معنا است که بدن ما در نظر ندارد مقدار زیادی گندم، سویا، و ذرت را که بسیاری از مردم به طور روزانه مصرف می کنند، پردازش کند.

به گزارش بهداشت نیوز، هنگام برنامه ریزی یک وعده غذایی سالم، ممکن است تعجب کنید که یاد بگیرید باید از مصرف گندم، ذرت و سویا اجتناب کنید. این امر به این معنا است که بدن ما در نظر ندارد مقدار زیادی گندم، سویا، و ذرت را که بسیاری از مردم به طور روزانه مصرف می کنند، پردازش کند.

نویسنده مایکل پولان در کتاب خود، در دفاع از مواد غذایی: افسانه تغذیه و لذت غذا خوردن، می گوید که اکثر مردم حدود ۶۰ درصد از کالری های دریافتی خود را از این مواد غذایی ناسالم به دست می آورند، بر خلاف این که ما باید یک تا پنج درصد کالری خود را از این طریق دریافت کنیم.

گندم

در حالی که گندم، این پیش ماده غذای اصلی، در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد، می تواند در واقع باعث چالش ها و مسائل سلامتی شود. یک تکه ساده نان حاوی تعدادی مواد شیمیایی و مشتقات گندم می باشد که باعث مشکلات زیادی در افرادی که آن را مصرف می کنند، می شود.

مشکل اصلی گندم، چیزی است که احتمالا قبلا در مورد آن شنیده اید: گلوتن. در واقع بسیاری از مردم نمی توانند گلوتن را تحمل کنند و این عدم تحمل می تواند منجر به انواع مشکلات، از جمله مشکلات گوارشی، درد مفاصل، و حتی اضافه وزن و التهاب شود.

فراتر از گلوتن، نگرانی نسبت به سایر اجزای گندم نیز وجود دارد که در صورت مصرف، می توانند باعث مشکلات شوند. نشاسته یکی از این موارد است. به خاطر نشاسته موجود در گندم اصلاح شده، دو تکه نان سبوس دار می تواند بیش از دو قاشق غذاخوری شکر، قند خون را افزایش دهد. اساسا خوردن نان می تواند شما را به سوی ابتلا به دیابت سوق دهد.

هضم گندم همچنین می تواند اگزاورفین ها را تولید کند، که نوعی اندروفین مبتنی بر گرسنگی هستند که اشتها را افزایش می دهند و شما را بیشتر گرسنه می کنند. بدیهی است این امر برای افرادی که روی وزن خود حساس هستند کمتر از حد ایده آل است.

سویا

اگر چه این ماده به عنوان جایگزینی سالم برای بسیاری از غذاهای دیگر به فروش می رسد، خود سویا ممکن است در واقع برای شما مضر باشد. برخی از محصولات سویا حاوی مواد شیمیایی به نام فیتواستروژن ها هستند که باعث می شوند بدن شما چربی اضافی ذخیره کند، و در نهایت منجر به افزایش وزن می شود. در حالی که اغلب از سویا به عنوان ماده غذایی عالی برای کاهش خطرات سرطان یاد می شود، این ماده می تواند مشکلات تیروئید، گوارشی و سیستم های تولید مثل در بدن انسان ایجاد کند.

 

منبع: راستینه

 


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز