سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه میزان کالری مصرفی در غذای ایرانیان بیش از حدمتوسط است، گفت: ایرانیان 40 درصد بیشتر از مقدار مطلوب، کالری دریافت می کنند.
به گزارش بهداشت نیوز: ایرج حریرچی در نشست خبری هفتگی درخصوص متوسط کالری مصرفی مردم گفت: میزان انرژی و کالری مصرفی در غذای ایرانیان بیش از حدمتوسط است، در 20 سال گذشته متوسط دریافت انرژی روزانه، حدود دو هزار کیلو کالری بوده و بعد به 2659 کیلو کالری رسید و اکنون به 3050 کیلو کالری در روز افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه متوسط مصرف کالری به میزان مطلوب برای زنان دو هزار کیلو کالری و برای مردان نیز 2300 کیلو کالری است، گفت: یعنی ایرانیان به طور متوسط 40 درصد بیشتر از مقدار مطلوب کالری دریافت میکنند.
حریرچی خاطرنشان کرد: مصرف سرانه قند و شکر ایرانیان 38 درصد، مصرف روغن بیش از 20 درصد و مصرف نان و غلات و برنج و نشاسته نیز 5 درصد بیشتر از میزان توصیه شده است و درمجموع، دریافت غذای اضافی و کم تحرکی در ایرانیان به چاقی و اضافه وزن منجر میشود.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: ایرانیان سالانه دو بار به پزشک عمومی و 1.87 بار به متخصص مراجعه میکنند، از هر 1000 نفر ایرانی 118 نفر در سال بستری میشوند و به طور میانگین، مراجعه ایرانیان به پزشک عمومی کمتر از کشورهای مشابه است.
حریرچی افزود: از سال 74 با تصویب قانون بیمه همگانی و اجرای آن، اجرای نظام نوین اداره بیمارستانها و طرح کارانه در بیمارستانهای دولتی، همواره بخش دولتی با تاخیر در پرداختها مواجه بوده است، این تاخیر در پرداختها از سه ماه تا 18 ماه بوده و متوسط تاخیرها در 20 سال گذشته هشت و نیم ماه بوده است.
وی افزود: میانگین مراجعه ایرانیان به پزشک عمومی کمتر از کشورهای مشابه، مراجعه به متخصص و میزان هزینه کرد برای دارو بیشتر از کشورهای مشابه و همچنین میانگین بستری در بیمارستان ها نیز کمتر از کشورهای مشابه است، همچنین بسته خدمات سلامت ایرانیان شامل خدمات بهداشتی، درمانی و دارویی که یا بیمهها تحت پوشش قرار دادند یا در مراکز دولتی ارائه میشود، بیش از کشورهای مشابه است.
منبع: آنا نیوز
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.