سوپ مرغ و سبزیجات که مخصوص سرماخوردگی است، برای روزهای سرد پاییز و زمستان و برای شام یا به عنوان پیش غذای ناهار، گزینه بسیار مناسبی محسوب میشود.
به گزارش بهداشت نیوز، سوپ مرغ و سبزیجات که مخصوص سرماخوردگی است، برای روزهای سرد پاییز و زمستان و برای شام یا به عنوان پیش غذای ناهار، گزینه بسیار مناسبی محسوب میشود.
مواد لازم برای ۶ نفر:
۱۰ فنجان آب مرغ کمنمک
۳ عدد هویچ متوسط، خرد شده
یک عدد ساقه بزرگ کرفس، خرده شده
۳ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، خرد شده
۶ حبه سیر، خرد شده
۱۰۰ گرم (۳ فنجان) نودل
۴ فنجان (حدود ۴۵۰ گرم) سینه مرغ پوست کنده پخته شده، خرد شده
۳ قاشق غذاخوری شوید تازه، خرد شده
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو (میتواند به اندازه دلخواه کم یا زیاد شود)
طرز تهیه:
آب مرغ را در یک قالمه بریزید. هویج، کرفس، زنجبیل و سیر را بریزید؛ بگذارید بپزد و در آن را بردارید و روی شعله ملایم قرار دهید تا جایی که سبزیها نرم شوند. حدود ۲۰ دقیقه برای این کار زمان بگذارید.
سپس نودل و مرغ را اضافه کنید. کمی هم بزنید تا نودلها نرم شوند (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه) و شوید و آب لیمو را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
سوپ مخصوص سرماخوردگی شما آماده است.
ارزش تغذیهای:
۱۹۱ کالری، ۳ گرم چربی، ۲ گرم فیبر، ۱۸ گرم کربوهیدرات، ۲۵ گرم پروتئین، ۲۵ میکرو گرم فولات، ۵۲ میلی گرم کلسترول، ۳ گرم شکر، بدون شکر افزودنی، ۵۲۰۹ واحد بینالمللی ویتامین A، ۶ میلی گرم ویتامین C، ۳۵ میلی گرم کلسیم، ۲ میلی گرم آهن، ۹۹۸ میلی گرم سدیم، ۶۲۰ میلی گرم پتاسیم.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.